Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U OVA 4 ZNAKA SE RAĐAJU NAJBOLJI PARTNERI: Pored njih je žena uvijek sretna i voljena

Muškarci rođeni u ova četiri horoskopska znaka su odlični muževi.

Horoskop Izvor: Shutterstock

Ako je vjerovati astrologiji, prema horoskopskom znaku možemo pronaći partnera s najboljim osobinama. Neki horoskopski znakovi, tvrde astrolozi, imaju osobine koje ih čine savršenim partnerom. Muškarci rođeni u ova četiri horoskopska znaka su odlični muževi.

Bik

Pouzdan, iskren i romantičan u srcu, Bik zna kako svoju ženu učiniti sretnom i voljenom. Uvijek traži stabilnost u svojim vezama i to je ono što najviše nadahnjuje. Držat će vas blizu i razmaziti svim onim što ima.

Lav

Lav je odan i ima dubok osjećaj razumijevanja. Voli obasipati svoju ženu pažnjom i ljubavlju. Lavovi će razmaziti svoje žene tonom poklona, ​​vodeći ih u shopping ili planirajući zajedničko putovanje. Izuzetno ih podržavaju.

Horoskop Izvor: Shutterstock

Rak

S njima je nevjerojatno lijepo provoditi vrijeme, a vole sve u vezi ljubavi. Emotivni su i osjećajni. Vole svog partnera, obasipaju ga ljubavlju i kvalitetno provode vrijeme s njim. Dobrog su srca i učinili bi sve da njihov partner bude sretan.

Riba

Muškarac u znaku Ribe voli ugađati i usrećivati druge. Svakom prilikom svoju suprugu čini sretnom i voljenom. Pobrinut će se da zaista bude tu za nju kao stup snage i podrške. Voli biti rame za plakanje svom partneru i voljenim osobama.

Povezane vijesti

Magazin

Royals