Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJGORE SAČUVAO ZA KRAJ: Posljednji dani retrogradnog Merkura donose svađe i povratak bivših

Saznajte što donose posljednji dani retrogradnog Merkura ove godine.

Horoskop Izvor: Shutterstock

Posljednji retrogradni Merkur u ovoj godini donio nam je mnogo briga i glavobolje. Tehnologija se kvarila, svađali smo se, gubili novac i činilo se da nam apsolutno ništa ne ide od ruke. Srećom, bliži mu se kraj, iako ćemo nakon toga još neko vrijeme biti pod utjecajem njegove sjene. Međutim, retrogradni Merkur ne bi bio to što jest da nam nije ostavio najgore za kraj.

Do 18. listopada čeka nas posljednje izrazito naporno razdoblje, a u sljedećih par dana trebali biste se pripaziti nekih stvari i emotivno pripremiti na sve što nam ovaj planet donosi. Iako su neki horoskopski znakovi imali sreće tijekom ovog perioda, posljednjih par dana vraćaju im se duhovi iz prošlosti.

horoskop Izvor: Shutterstock

I toksični bivši kojeg ste se jedva riješili vratio se nazad. Neraščišćeni odnosi, česte svađe i osjećaj da ste na rubu živaca, bit će sve jači.

Uznemirenost, razmišljanje o svemu što ste postigli u životu, osjećaj da ste neuspješni i da u vašem životu ništa ne funkcionira bit će izrazito pojačani. Ne savjetuje se da dajete otkaze i raskidate veze, osim ako imate baš valjane razloge, niti da se odlučujete za bilo kakvu veću kupovinu ili novčanu investiciju još barem sljedećih tjedan dana. S druge strane, sad je i trenutak da konačno prebolite sve ono što ste gurnuli ispod tepiha i napokon raščistite s tim tko ste, što ste i što zapravo želite od svog života.

horoskop Izvor: Shutterstock

Ovo je razdoblje kad spoznajete svoje pogreške i konačno imate priliku stvarno se karakterno promijeniti, tako da retrogradni Merkur, usprkos ozloglašenoj reputaciji, nije zapravo toliko loš planet. Dakle, udahnite duboko i spremite se za velik udar emocija svih vrsta i ogromno preispitivanje, ali srećom, uskoro ćemo konačno moći odahnuti u miru.

Povezane vijesti

Magazin

Royals