Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POZNATI ZAGREBAČKI FRIZER: Što od njega ove jeseni traže najzahtjevnije celebrity klijentice?

Antonio Draženović otkrio nam je što se sve traži u njegovom salonu, koje su najpopularnije boje i frizure ove jeseni te kakve zahtjeve imaju njegove poznate klijentice.

Iva Šarić Izvor: Instagram

Dolaskom jeseni pripadnice ljepšeg spola donose odluke o promjeni imidža frizure i o njezi kose.

Početak jeseni je zabavan i razigran, barem što se tiče raznolikosti frizura. Kraća frizura, neuredni valovi, crveni pigment i tople boje... Počelo se pričati o trendovima koji će obilježiti ovo godišnje doba. Budući da je ljeto već daleko iza nas te je došao hladniji dio godine, mnoge žene jedva čekaju odlazak frizeru.

Mia Franić, Silvana Garbin i Iva Šarić
Mia Franić, Silvana Garbin i Iva Šarić
Izvor: Ante Odak

Kako bismo saznali koje su nove trendy frizure najviše tražene od poznatih dama, odlučili smo posjetiti ekskluzivni zagrebački frizerski salon Antonija Draženovića.

Samo za Story.hr Antonio nam je otkrio koje su frizure najbolje za ovo godišnje doba: 'Stigla nam je jesen, a s tim i sve prekrasne boje jeseni, žuta, crvena i smeđa. Svaka sezona ima svoje trendove pa tako i ova. Ako se niste još odlučili za promjenu sad je idealno vrijeme. Preporučam kad već imate postojeću boju samo ju zatoplite. Ova jesen donosi tople plavuše i tople smeđe, a ja bi to nazvao 'pune' boje, baš kao iz naše kampanje', kaže i nadodaje:

'Što se tiče dužine kose, duga kosa definitivno nije moderna. Nosi se i dalje dugi bob, no ako želite dužu kosu ne bi trebala prelaziti dužinu malo ispod ramena. Neka srednja dužina je i dalje moderna i jako nosiva'.

Kosa Izvor: Instagram

Također, kada je riječ o valovitoj kosi doznajemo kako se valovi ove jeseni nose na sasvim drugačiji i opušteniji način. 'Valovita kosa je također apsolutno out. Valovi se ne rade uredno kao i prije po kalupu, volim kada su valovi neuredni, opušteni i jednostavni', govori nam Antonio.

Kada je riječ o celebrity klijenticama koje znaju biti itekako zahtjevne, zanimalo nas je tko je najzahtjevnija gošća u salonu. 'Ovisi od osobe do osobe kao u svemu, u principu ovisi je li neki event bitan pa upravo tamo žele ostaviti svakog bez daha. Zanimljivi zahtjevi bili bi kada za vrijeme nekog snimanja klijentica mora biti plava, a ona je recimo crna. Kada je tako ekstremna situacija onda je teško od jednom prebojati iz crne u plavu boju, tada sugeriram perike. Svakodnevno ljudi dolaze sa slikama frizura koja nije za njih niti njihovu kosu ali tu smo mi frizeri da napravimo najbolje. To je jedina razlika između dobrog i lošeg frizera'.

Kosa Izvor: Instagram

Za malo hrabrije dame koje su se odlučile na odvažniji korak preporuka je: 'Imamo boju za kojom ćete poludjeti! U smeđu boju dodali smo malo crvene i dobili smo savršenu kombinaciju koju ćete zavoljeti čak i ako ne volite crveno', rekao je frizer.

Ipak, ako niste hrabrije i volite svoju dugu kosu, Antonio naglašava: 'Obavezno svojoj boji dodajte malo topline i 'uokvirite' lice sa svjetlijim pramenovima koji će vidno dati volumen kosi i savršeni look', zaključio je.

Kosa Izvor: Instagram

Važno je da se žene osjećaju privlačno i njegovano u svojoj koži, rade promjene za kojima će se svi okrenuti. Igrajte se sa bojama, dužinama i vodite se mišlju da zdrava i njegovana kosa nikada ne izlazi iz mode.

Povezane vijesti

Magazin

Royals