Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RETROGRADNI MERKUR JE IZA NAS, ALI OPASNOST NIJE PROŠLA: Njegova sjena utjecat će na ova tri znaka

Saznajte u nastavku što donosi sjena retrogradnog Merkura i na koga će najviše utjecati.

Retrogradni Merkur Izvor: Shutterstock

Konačno, ispratili smo i posljednji retrogradni Merkur ove godine.

Ali ako mislite da je opasnost prošla - varate se.

I dalje ostajemo u njegovoj sjeni, a to znači samo jedno - čeka nas još muka, pehova, preispitivanja i problema. Doduše, ne toliko kao kad je Merkur bio u zenitu, ali ni njegova sjena nije nimalo naivna.

Jedina dobra vijest je da će ovo mučenje brzo završiti, pa se retrogradna agonija neće nastaviti nakon 3. studenog, ali do tada će 3 znaka biti posebno pogođena.

retrogradni merkur Izvor: Shutterstock

Strijelac

Veseli, optimistični Strijelac ima razne mehanizme za rješavanje stresnih životnih problema. Ako je Strijelac u lošoj situaciji, zna kako se nositi s njom, često intimno bez miješanja u druge. Sjena retrogradnog Merkura utječe na privatni život Strijelca – sve što pokušaju neće uroditi plodom.

Ovan

Ovan može preživjeti i izdržati gotovo sve. Iako su fizički jaki, mentalna snaga im je još veća. No, sjena ovog retrogradnog Merkura uzdrmat će ih iz korijena, a na njih će posebno utjecati jedna greška koju mogu učiniti krajem mjeseca.

Lav

Lavovi, koji su sinonim pobjede i slave, moraju biti posebno oprezni do 3. studenog. Jedan nesporazum može ih skupo koštati.

Povezane vijesti

Magazin

Royals