OVAN

Mars u Škorpionu će probuditi uspavane strasti i povećati vaše seksualne apetite. Spavaća soba će vam biti vrlo živahna, a moguće je da će se u nju vratiti netko iz prošlosti. Problemi u vezi bit će uvelike posljedica vaše usredotočenosti na vlastite želje i zahtjeve. Ako uspijete nadvladati sebičnost, vidjet ćete da davanje može ispuniti više od primanja. Ovaj period je povoljan za ostvarenje poslovnih ambicija, iskoristite priliku.

BIK

Mladi mjesec u vašem polju veza najavljuje nove početke, pogotovo ako ste slobodni. Nešto što počinje kao simpatija moglo bi se brzo pretvoriti u pravu romansu, a možda se prisjetite kako je biti zaljubljen. Uz tjelesnu kemiju, s dotičnom osobom povezat će vas i slični pogledi na stvari, što će samo ojačati spone koje vas vežu. Duge veze neće biti bez trzavica, ali će najčešće biti uvertira u strastveno pomirenje. Nemojte imati veće troškove sredinom mjeseca.

Horoskop
Instagram 

BLIZANCI

Izloženost stresu može dovesti do psihosomatskih tegoba, stoga više pazite na zdravlje. Alkohol i junk food nisu lijek za napete živce, lagana tjelesna aktivnost je puno bolji izbor. Ne morate se sami nositi sa sve većim brojem obaveza, zamolite svoje najmilije da preuzmu neke od njih. Samci se ne bi trebali povlačiti u sebe, već se okružiti ljudima koji zrače pozitivnom energijom. Kako mjesec bude napredovao, netko će igrati sve važniju ulogu u vašem životu, piše Elle.

RAK

Ako još niste pronašli srodnu dušu, pred vama je vrlo obećavajuće razdoblje. Mladi Mjesec na polju ljubavi, romantike i zabave donosi ugodna iznenađenja po tom pitanju, a snaga osjećaja koji se u vama rasplamsa mogla bi vas iznenaditi. Prevladajte nesigurnost i slobodno ih pustite, rizik se ponekad isplati. Zauzeti će imati priliku naučiti da prvo daju ono što žele dobiti. Ako im nedostaje žara u vezi, oni su ti koji je trebaju započeti.

LAV

Na profesionalnoj razini stvari idu na bolje, a napori koje ste uložili u prošlosti počinju uroditi plodom. Pojačani poslovni ritam neće vam ostaviti puno vremena za privatni život pa bi oko 10. studenog moglo doći do svađa s partnerom, odnosno članovima obitelji. Uz malo reorganizacije i dobre volje, znat ćete im se više posvetiti, na obostrano zadovoljstvo. U drugoj polovici mjeseca samci očekuju susret za pamćenje. Vaš šarm će biti neodoljiv.

DJEVICA

Kvalitetna komunikacija bit će ključna za vaše odnose i unutarnji mir. Ako već neko vrijeme potiskujete nezadovoljstvo i imate dojam da vas drugi iskorištavaju, sada je vrijeme da o tome razgovarate. Kad vide da se znaš zauzeti za sebe, drugi će prestati testirati tvoje granice tolerancije. Početkom mjeseca može doći do privremene krize u vašoj vezi, ali partner će dati sve od sebe da stvari izgladi.

VAGA

Dok ćete s jedne strane imati priliku poboljšati svoju zaradu, s druge strane morat ćete biti oprezni kada je u pitanju trošenje novca. Promišljena ulaganja poput onih u nekretnine isplatit će se, dok hirovita kupnja skupih stvari na rate može ugroziti vaš kućni budžet. Umjesto toga, radost kupovine zamijenite radostima spavaće sobe. Vaš odabranik bit će i više nego spreman ugoditi vam.

ŠKORPION

U studenom ćete zakoračiti puni dvojbi vezanih za poslovna i privatna pitanja. Iako se ne ustručavate donositi odluke, ovaj put će vam biti teško birati između različitih opcija. No, kada 6. studenoga osim Marsa i Merkura u vašem znaku bude i mladi Mjesec, stvari će vam se početi kristalizirati u glavi i bit će vam jasnije što zapravo želite. To se posebno odnosi na one kojima se nudi prilika za promjenu karijere, poslovanje u inozemstvu ili preseljenje u drugu zemlju, a nakon početne neizvjesnosti dobro ćete odvagnuti sve za i protiv i donijeti dobru odluku. Ako vam srce govori jedno, a glava drugo, razgovor s vama bliskim ljudima pomoći će vam da skupite hrabrost da učinite ono za čim čeznete unatoč strahu od neuspjeha. To se ne odnosi samo na profesionalni već i na ljubavni plan, jer ravnodušan način na koji se prema nekome odnosite služi za prikrivanje činjenice da gorite za njim. Čak i ako stvari ne idu onako kako ste zamislili, nećete biti razočarani konačnim ishodom. Otvorenost i dobra komunikacija imat će ljekoviti učinak na dugoročne veze. S voljenom osobom funkcionirat ćete kao savršeno usklađen tim.

Horoskop
Shutterstock 

STRIJELAC

Imat ćete dojam da poslovni projekti napreduju sporo, ali nemojte ih požurivati. Da se strpljenje isplatilo otkrit ćete u drugoj polovici mjeseca, kada će se vaši planovi početi ostvarivati, a pregovori vezani za financije donijeti željene rezultate. Na emotivnom planu očekuju vas iznenađenja, pogotovo ako ste slobodni. Nekadašnja ljubav koja ponovno uđe u vaš život probudit će uspale strasti, pa nije isključena ni obnova veze.

JARAC

Venera u vašem znaku naoružat će vas šarmom i lako ćete osvojiti tuđe simpatije. Isprva ćete uživati ​​u pažnji više udvarača, no sredinom mjeseca bit će vam jasno tko je pravi izbor. Zauzeti ljudi će osjećati da im je veza postala rutina, ali će njihov partner na vrijeme prepoznati znakove alarma. Vaš odnos će se znatno poboljšati u drugoj polovici mjeseca. Prijatelji će vam pomoći da ostvarite svoje profesionalne ambicije. Iskoristite korisna poznanstva.

VODENJAK

Početkom studenog osjetit ćete pad energije i motivacije na poslu. To je znak da usporite i razmislite o tome kakvim profesionalnim ciljevima težite u bliskoj budućnosti. Kada shvatite što zapravo želite, osjetit ćete novi zamah, pogotovo kada pred kraj mjeseca dođe do pozitivnih promjena u vašoj karijeri, dijelom zahvaljujući tuđoj pomoći. Ako niste zadovoljni ljubavnom situacijom, vrijeme je da uzmete stvari u svoje ruke. Ne čekajte da padnu s neba.

RIBA

Bilo da ste u vezi ili slobodni, na ljubavnom vas planu očekuju dobre vijesti. Bit će zauzeti nadopunjavanjem s partnerom i uživat će u razmjeni nježnosti, ali i kovanju planova za budućnost. Veze na daljinu će cvjetati, pa nije isključena odluka da se presele i započnu zajednički život.