Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RETROGRADNI MERKUR POČINJE 14. SIJEČNJA: Ova 3 znaka su na udaru, sljedećih dana čeka ih pravi kaos

Retrogradni Merkur kreće 14. siječnja i trajat će sve do 3. veljače.

Horoskop Izvor: Unsplash

Prvi ovogodišnji retrogradni Merkur počinje 14. siječnja i trajat će do 3. veljače.

Posebno je zanimljivo da će do 25. siječnja biti retrogradno u znaku Vodenjaka, a od 25. siječnja do 3. veljače u znaku Jarca. Ovaj period donijet će vam prije svega preispitivanje – što želite, a što ne želite u životu.

Kao i uvijek, retrogradni Merkur će utjecati na sve znakove Zodijaka, ali će ga tri znaka osjetiti jače od ostalih. U nastavku saznajte tko će biti pogođen...

JARAC

Sve tajne, šutnje i ono što ste skrivali izaći će na površinu i postat će teško nastaviti živjeti u lažima. Morat ćete skupiti hrabrosti boriti se s vlastitim tajnama i priznati sve što vam je potrebno za bliske ljude. Možda ste zbunjeni u kojem smjeru ići dalje, ali pogledajte duboko u svoje srce i poslušajte što vam govori osjećaj u trbuhu.

ŠKORPION

Retrogradni Merkur će vam donijeti velike novčane probleme, možda čak dovesti stare dugove u naplatu. Doći ćete u poziciju da morate napraviti kalkulaciju i odustati od nekih želja i projekata.

OVAN

Za Ovna će ovo biti turbulentno razdoblje, posebno kada su u pitanju emocije i odnosi s voljenima. Očekuje vas veliko iznenađenje ili neplanirani događaj koji će promijeniti tijek stvari u vašoj vezi. Nakon toga više ništa neće biti isto, moguće je da će vas ili zauvijek završiti ili riješiti prethodne sukobe i nastaviti s više razumijevanja.

Povezane vijesti

Magazin

Royals