Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVA 3 ZNAKA BI MOGLI IZDATI NAJBOLJI PRIJATELJI: Zbog Kirona u Ovnu napravit će poteze koje inače nikada ne bi

Saznajte koje znakove će prijatelji iznevjeriti tako da se možete unaprijed pripremiti.

Horoskop Izvor: Shutterstock

Kiron u Ovnu stvara prostor za iznenadne napade i osobne, emocionalne ozljede. Komet Kiron, ranjeni borac, ozlijeđeni iscjelitelj, vodi bitku Ovna i na kraju ozljeđuje one koji su uključeni.

Određeni znakovi zodijaka to će doživjeti kao ubod noža u leđa od strane dobrih prijatelja ili prijatelja za koje smo mislili da su dobri.

Puno toga se događa s Kironom u Ovnu, što nam omogućuje da ne vidimo sve na pravi način i da vidimo poteze drugih kao prijateljske, čak i kada to nisu. Radimo greške tijekom ovog tranzita, a naša je najgora pogreška vjerovati određenim pojedincima u našim životima. Iako možda nikada nećemo posumnjati da nam ti ljudi žele nauditi, oni su ovdje, po strani, čekaju pravi trenutak da učine svoja najprljavija, najpodla djela. Kiron u Ovnu stvara prostor da se to dogodi.

Prema određenim znakovima Zodijaka, najbliži će tijekom Kirona u Ovnu 13. siječnja "zabiti nož" u leđa, a u nastavku pogledajte tko je među njima...

Ovan

Budući da ste tako moćna osoba, skloni ste misliti da ste nedodirljivi. Ne biste u životu zadržali osobu koja bi vam zabila nož u leđa jer se osjećate pametnije od toga. Vaša intuicija je uvijek na mjestu, a opet, niste mogli zamisliti da će vas netko od najbližih prijatelja baciti pod autobus, i to s velikim entuzijazmom. Kako se ovako nešto moglo dogoditi?

Kiron u Ovnu dovodi vas ravno u središte boli. Od šoka ćete odmahnuti glavom, ali to će vas osvijestiti da ste jednako ranjivi kao i mi ostali.

Kiron u Ovnu stvara prostor za iznenadne napade i osobne, emocionalne ozljede. Komet Kiron, ranjeni borac, ozlijeđeni iscjelitelj, vodi bitku Ovna i na kraju ozljeđuje one koji su uključeni.

Horoskop u 2022. godini Izvor: Shutterstock

Djevica

Najgora stvar u vezi s ubodom u leđa od strane nekoga koga poznajete je to što ste ozbiljno razmišljali o osobi koja je ubola taj nož. Nisi mislio da ona to ima u sebi, a otvorio si joj se, misleći da je on vjeran prijatelj.

To na vas ima ozbiljan učinak i može vas samo pretvoriti u školjku koja će se zatvoriti. Kiron u Ovnu daje vam do znanja da nikome ne možete vjerovati ili ćete se barem tako osjećati nakon ove izdaje. Ne volite biti iznenađeni, ali ono što vam se stvarno ne sviđa je to što se osjećate kao da ste i sami pogriješili. Vjerovali ste ovoj osobi, zvali ste je 'Prijateljica'.

Ovo je vrsta stvari koja će vas poslati u silaznu spiralu negativnog razmišljanja.

Škorpion

Kiron u Ovnu daje vam ono što trebate: priliku da vidite tko je od vaših prijatelja lažov, a tko vam govori istinu. Prijatelj će vam zabiti nož u leđa i to vas neće iznenaditi. Imate osjećaj za te stvari i na neki način ste spremni.

Međutim, kada se to dogodi, i dalje ćete osjećati neodoljiv osjećaj razočaranja i poriv za osvetom, ali ćete to uspjeti prevladati.

Izdaja je najgora stvar koja se može dogoditi u vašem svijetu Škorpiona, jer više od svega cijenite odanost i prijateljstvo. Iz tog iskustva ćete rasti, iako vam neće biti ugodno.

Povezane vijesti

Tagovi

Magazin

Royals