Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PUN MJESEC ČEKA NAS 17. SIJEČNJA: Svi će biti razdraženi, ova četiri znaka moraju se posebno paziti

Pun Mjesec nastupit će između 17. i 18. siječnja, a imat će utjecaj na četiri znaka Zodijaka.

Pun mjesec, mjesečina Izvor: Shutterstock

Prvi pun Mjesec u 2022. dogodit će se između 17. i 18. siječnja, a poznat je i kao Vukov Mjesec, zbog starog vjerovanja da vukovi zavijaju od gladi tijekom hladnih, zimskih mjeseci.

Ovaj period bit će obojen izraženim emocijama i osjetljivošću, što nije ni čudo s obzirom na to da dolazi u Raku.

Pun Mjesec utječe na sve znakove Zodijaka, a posebno na ova četiri:

OVAN

Ovo je razdoblje u kojem ćete osjetiti nostalgiju više nego ikada prije, a prisjetit ćete se i teških trenutaka iz prošlosti. Pokušajte se ne utopiti u setu, već preispitajte svoju sadašnjost – čega se trebate riješiti i kakav vam teret prošlosti ne dopušta da napredujete? Oslobodite svoj životni prostor za ono što zaista volite i čini vas sretnim.

RAK

Ovo je razdoblje kada ćete se konačno odmoriti od brige za druge i posvetiti se sebi! Pun mjesec će vam donijeti samosvijest i ojačati vaša uvjerenja i samopouzdanje. Zato nije vrijeme da sumnjate u sebe ili se osjećate krivim, sve što emitirate ovih dana višestruko će se povećati.

Pun mjesec 17 i 18 siječnja Izvor: Shutterstock

LAV

Volite zabavu, ali ovaj pun mjesec od vas zahtijeva da budete ozbiljni i preispitate svoje emocije i osjećaje. Dopustite sebi da budete nježni i „meki“, nemojte kontrolirati svoje emocije. Vaš emocionalni dio zahtijeva pažnju.

STRIJELAC

Ovo razdoblje obilježit će vam velika gužva i puno obaveza u životu. U svom tom ludilu morate pronaći vremena da napunite baterije i opustite se. Pun Mjesec u Ovnu doslovno zahtijeva da se zaustavite i odvojite malo vremena za razmišljanje. Usredotočite se na sve što želite promijeniti u sebi i konačno počnite raditi na tome.

Povezane vijesti

Magazin

Royals