Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZA 'VITEZOVIM ŽENAMA' OKRETALI SU SE MNOGI: Reinerova obitelj podsjećala nas je na neka davna, prošla vremena

Željko Reiner je kao bivši predsjednik Sabora morao biti pod budnim okom javnosti, a jedinstveni modni izričaj njegove kćeri i supruge također je često bio tema novinskih napisa.

Obitelj Željka Reinera Izvor: Story arhiva

ŽeljkoReiner javnosti je postao najpoznatiji kada je postao predsjednik Hrvatskog sabora, a pored aktivnog života u politici, Reiner je predavao i svojim studentima medicine.

Sa suprugom Eugenijom, liječnicom i profesoricom oftamologije, ima dvoje djece, Ivana i Mariu. Za svoju djecu više puta je isticao da nisu krenuli njihovim stopama u medicinu, ali da je itekako ponosan na njih.

Obitelj Željka Reinera Izvor: Story

Još se svi sjećamo kada je proglašen vitezom Viteškog Reda Svetog Groba Jeruzalemskog, a za vrijeme njegovog predsjedavanja Saborom, pažnju je plijenio i svojom obitelji, odnosno jedinstvenim modnim izričajem svoje supruge i kćeri.

Njih su se dvije u javnosti pojavljivale, kao da su 'ispale' iz nekih bivših vremena, a redovito su svojim stylingom znale zasjeniti mnoge dame.

Naglašena šminka, biseri oko vrata, podignute kose u punđu, samo su neke od značajki osebujnog stila koje su nam predstavile tijekom godina.

Iako ih danas, kao i Reinera, sve manje viđamo u javnosti, svakako pamtimo njihove nezaboravne toalete koje nije ponovio nitko poslije njih. Pa prisjetimo se:

Povezane vijesti

Magazin

Royals