Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad čokolada nije 'grijeh': Proslavite Valentinovo uz praline Vrsna Chocolates

Autor promo

Narodna izreka govori kako ljepota dolazi iznutra. Ono što unosimo putem hrane, a i sama naša narav i životne vrijednosti govore o nama samima. Vanjština reflektira nutrinu, kako u životu ljudi, tako i u hrani. Posebne prigode traže posebne darove, one koji nisu samo puki običaj i rutina, nego promišljeni dar s porukom, onom bez riječi.

 valentinovo (1).jpg Izvor: promo

Takvi darovi također reflektiraju nutrinu, ali one osobe koja ga daruje.

Vrsna Chocolates, domaći brend etičnih artisan čokoladnih delicija i ove godine pokazuje lepezu svih boja i okusa prirodnog porijekla. Bazirane na tradicionalnoj belgijskoj recepturi s daškom domaćih sastojaka poput jagode, maline, mente i lješnjaka, ove slatke delicije otvaraju novi svijet svojih okusima.

Sve što se nalazi u svakoj pralini ili trufli, raslo je i cvjetalo pod suncem. Okusi i arome koji se pobuđuju tijekom susreta s našim okusnim pupoljcima potpuno su netaknuti i izražavaju finoću uravnoteženog prirodnog ozračja voćnih, citričnih i biljnih okusa. U harmoniji s istančanim aromama južnoameričkog i zapadnoafričkog kakaovca, svaki komadić zapravo je spoj najboljeg iz svijeta delicija.

 Valentinovo_Vrsna1.jpg Izvor: promo

Uz nesvakidašnje bogat okus, u tako pomno spakiranim slasticama, i sami izgled inspiriran je svim nijansama prirode, od ružičaste boje dobivene od komadića maline, preko roze boje ruby čokolade, do plave boje dobivene fuzijom spiruline i kakaovog maslaca; sve ovo uzdiže vrijednosti prirodnog i visokovrijednosnog užitka koji se prethodno pažljivo i strpljivo stvara.

 Valentinovo_Reizl1.jpg Izvor: promo

Vrijedi reći i to kako je svaki dio ovih slastica uzgajan na etični način. To znači da je kakaovac uzgajan na plantažama toplijih krajeva rasao u sredini koja ne izrabuljuje djecu i mlade. Tome u prilog ide i potpuno etički orijentirana filozofija brend Vrsna Chocolates, koja je razvila čak i organsku selekciju čokolada Reizl Chocolates, koje ističe vrijendnosti ekološkog uzgoja čokolade te veganski sastojci koji odgovaraju čak i onim najzahtjevnijim čokoljupcima.

 Valentinovo_Vrsna5.jpg Izvor: promo

Upustite se u avanturu odabira svih okusa iz palete Vrsna Chocolates pralina i trufli. Obradujte sebe i svoje bližnje paketićima prepunim razvnovrsnih aroma, izgleda, mirisa i okusa.

 Valentinovo_Vrsna4.jpg Izvor: promo

Važno je ono što je unutra, jer ono progovara kroz vanjštinu. Ugodite svojoj okolini izvlačeći mnogobrojne osmjehe na lice, nakon očaravajuće dobrog i ukusnog zalogaja najvrsnije artisan čokoladne delicije koju ste ikad darovali i kušali.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image