Holivudska glumica Margot Robbie glavna je zvijezda filma 'Barbie' koji će izaći 2023. godine, a otkrila je tajne prehrane koju je prakticirala pripremajući se za ulogu legendarne lutke.

Jedna od glumačkih kombinacija koje će svakako izazvati posebno oduševljenje bit će duet Margot  i Ryana Goslinga kao Barbie i Kena. Trenutno su među najvećim glumcima svoje generacije i očekuje da da bi film mogao biti pravi spektakl.

Za Robbie se znalo da će glumiti kultnu lutku, no nije se znalo tko će utjeloviti njenog partnera. Kako bi ispunila zahtjeve izazovne uloge, holivudska glumica slijedila je strogu dijetu kako bi održala formu.

O 'Barbie dijeti' govorila je u nedavnom intervjuu za British Women Health. A ovo je stvarno zanimljivo iako prilično predvidljivo. Osnovno načelo takve prehrane je vrlo malo ugljikohidrata i bez slatkiša.

Margot Robbie ima glavnu ulogu u filmu 'Barbie'
Profimedia 

'Moj doručak se obično sastoji od zobenih pahuljica i shakea za jačanje imuniteta. Za ručak jedem pileću salatu, a za večeru odrezak od tune i slatki krumpir. Danju pijem čaj kojim sam opsjednuta otkad živim u Velikoj Britaniji', rekla je Margot.

Glumica je priznala i da tijekom boravka u Americi, dijeta pati jer su joj hamburgeri i pivo postali su navika.

'Hrana mi je sada jako bitna. Obožavala sam hamburgere i pomfrit koje bih naručila uz pola litre piva. U SAD-u je moje omiljeno jelo dupli hamburger, dolazi sa sirom od tartufa i glazurom od tartufa', rekla je glumica.

Margot Robbie slijedi 'Barbie dijetu'
Profimedia 

Uz zdravu prehranu za ulogu Barbie, Margot se prebacila na trening visokog intenziteta, uz strast prema pilatesu.

'Uvijek se osjećam puno bolje nakon dobrog istezanja. No, kad se ne pripremam za ulogu, više volim treninge u kojima baš uživam, a to su satovi plesa ili igranje tenisa s prijateljicama', rekla je lijepa plavuša.

Više fotografija Margot Robbie i njezine savršene figure pogledajte u galeriji. 

Profimedia Margot Robbie jedna je od najljepših žena u Hollywoodu