Znak tjedna

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Raspoloženje i radna energija i dalje će vam biti visoki. Očekuju vas intenzivan radni tempo i neočekivani zastoji i troškovi, ali istodobno i brzo popunjavanje financijskih rupa. U svakoj ćete društvenoj prilici uspostavljati korisna poznanstva.

LJUBAV Svidjet će vam se netko uspješan i siguran u sebe. Uz takve osobine gradit ćete vlastitu sigurnost, a drugoj će strani odgovarati vaš temperament. Zaljubljeni parovi kovat će planove za budućnost.

ZDRAVLJE Blaži pad imuniteta.

Barbara Kolar
Voditeljica je rođena 18. travnja 1970. u znaku Ovna. Borbena je i uporna, počesto i nepopustljiva. Bliski kontakt Venere i Merkura upućuje na logično razmišljanje i vješto verbalno izražavanje. U privatnom je životu strastvena partnerica koja ne voli predvidljivost i rutinu.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Tjedan je izvrstan za uspostavljanje kontakata. Poslovni partneri obraćat će vam se u potrazi za rješenjima ili savjetima. Nekoga ćete majstorski navesti da obavi lavovski dio posla umjesto vas.

LJUBAV Spontano ćete iskazivati šarm, rješavati bračne trzavice, a slobodni osvajati nečije simpatije. Mogli biste doživjeti ushit i uzvraćene osjećaje.

ZDRAVLJE Čuva vas snažan i borben duh.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Poslovni problemi isprepletat će se s međuljudskima pa ih pokušajte redom rješavati. Budite pribrani i okružite se povjerljivim suradnicima. Nemojte se ni u koga pretjerano pouzdavati.

LJUBAV Nemojte graditi kule u oblacima, pričekajte još neko vrijeme, osobito ako je osoba koja vam se sviđa suzdržana.

ZDRAVLJE Bolni zglobovi, naročito ruke i ramena.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Zavidna intelektualna nadmoć i tjelesna izdržljivost omogućit će vam ostvarivanje ciljeva. Izborit ćete se za veća primanja ili napokon naplatiti dug koji ste možda već i otpisali.

LJUBAV Počet ćete na nov način sagledavati prirodu svoga odnosa. Razmišljat ćete o suživotu, kupnji stana i općenito o obavezama koje podrazumijeva ozbiljna veza.

ZDRAVLJE Treba vam što više društva.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Grabit ćete prema zacrtanim ciljevima, ne pitajući za moguće posljedice. Vodite računa o rokovima, ne kasnite na posao i nemojte proturječiti nenaklonjenim šefovima.

LJUBAV U žaru prepirke pomišljat ćete na prekid ili osjetiti da u vezi više ne doživljavate strast. Sve što budete činili u naletu ljutnje, pokazat će se kao pogrešan potez.

ZDRAVLJE Osjetit ćete poboljšanje.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Malo tko radi koliko i vi i malo tko ima takav smisao za odgovornost. Ove kvalitete sada još više dolaze do izražaja pa briljirate na radnome mjestu. Moguće je i važno poslovno putovanje.

LJUBAV Imajte više sluha za partnerove probleme jer ćete tako ojačati međusobno povjerenje. Pojedinci bi se mogli odlučiti na brak.

ZDRAVLJE Poneko jutro dopustite si malo više sna.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Planeti podržavaju vašu domišljatost i inicijativu na zavidnoj visini. Zaostajat ćete u znanju i preciznosti, ali će vam intuicija i karizma pomagati da druge uvjerite u što god budete željeli.

LJUBAV Nemojte prestrogo reagirati na partnerove nedostatke, radije se zajednički okrenite budućnosti. Raspravite s bivšom ljubavi ono što morate.

ZDRAVLJE Loše ćete spavati.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Što manje skrećite pozornost na sebe i budite oprezni pri ugovaranju poslova. Naprečac preuzetim obavezama mogli biste posijati sjeme budućih nedaća, a neopreznim izjavama ugroziti ugled.

LJUBAV Upustit ćete se u vezu koja će vam donijeti mnogo zadovoljstva. Shvatit ćete da vaša uloga u životu stalnog partnera postaje sve važnija.

ZDRAVLJE Psi­hički ste osjetljivi.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Zbog usredotočenosti na sitnice izgubit ćete sposobnost sagledavanja šire slike. To neće biti problem ako ste rukovoditelj i nalogodavac, ali ako ste izvršitelj, naći ćete se u škripcu.

LJUBAV Vaš će partner često izbivati iz doma. Ne ulazite na silu u njegov život nego ga suptilno potaknite da se otvori i podijeli s vama svoju intimu.

ZDRAVLJE Naleti tjeskobe.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Dobro ćete se koncentrirati i pamtiti. Bit ćete vješti s rukama, što će osobito doći do izražaja kod umjetnika i onih koji rade precizne poslove.

LJUBAV Planeti bude vaše ljubavne nagone, pojačavaju osjećaje i strast. Nekima će zvijezde donijeti bračnu ponudu ili neočekivan, ali zato prekrasan preokret u osjećajnom životu.

ZDRAVLJE Imunitet vam se poboljšava.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Ako ste privatni poduzetnik ili se pak bavite nekretninama, odgodite važne poslove. Uputno bi bilo izbjegavati poslovne dogovore i bilo kakva ulaganja većih iznosa.

LJUBAV Nalet zaljubljenosti lagano popušta pa sada realnije vidite kakav je doista vaš partner. Možda vam se neke njegove osobine neće svidjeti, no nemojte zanemariti njegove kvalitete.

ZDRAVLJE Zam­jetno poboljšanje!

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Dani su pogodni za sastavljanje, potpisivanje i slanje ugovora, molbi, žalbi i sl. Uspjesi i dobici izgledni su u područjima prometa, prijevoza, medija, telekomunikacija i obrazovanja.

LJUBAV Osvajat ćete smislom za humor. Riješit ćete ljubavne probleme, jasnije sagledati situaciju u kojoj se nalazite i objektivno prosuđivati partnerove namjere.

ZDRAVLJE Imat ćete više energije.