Astrološke prognoze predviđaju šest datuma u travnju koji će imati utjecaja na sve znakove horoskopa.

U travnju nas očekuje mlad, ali i pun Mjesec u Vagi, retrogradni Pluton, ali i nekoliko drugih važnih astroloških događaja, kao i povoljni i nepovoljni datumi.

U nastavku saznajte što vas očekuje u mjesecu početkom proljeća, prenosi astrolook.

Ovan

U odličnoj ste formi i imate zanimljive ideje. Po provjerenom receptu primjenjujete uspješna pravila u poslovnoj i financijskoj suradnji. Potreban vam je dobar poticaj ili netko tko će vas podržati u donošenju odluka. Vaša dobitna kombinacija je kombinacija lijepih i korisnih stvari u različitim smjerovima.

U vezi s voljenom osobom ponekad vam nedostaje početni entuzijazam ili dovoljno hrabrosti da izrazite svoje emocionalne namjere. Oklijevanje vas može dovesti do pogrešnih emocionalnih izbora. Ljubavna pravila se mijenjaju, dopušteno je sve što vodi ka zajedničkoj sreći i zadovoljstvu. Vaš emocionalni profil obično određuje vaše želje ili mogućnosti.

Bik

Poslovna strategija koju provodite donosi samo djelomične rezultate, što vam ne ulijeva puno povjerenja pred suradnicima. Budite dovoljno pažljivi pred osobom koja bi vas mogla pogrešno okarakterizirati ili iskoristiti vaše izjave u svoju korist. Ponekad je teško zaključiti tko je i koliko dobio u poslovnoj suradnji.

Ne volite emocionalne izazove, jer mnoge stvari koje radite nisu po mjeri ili ukusu vaše voljene osobe. U neformalnim susretima ne uspijevate privući nečiju pozornost, čak ni uz pomoć zavodljivog šarma i poznatih ljubavnih trikova. Trebate promijeniti neki ustaljeni ritual u partnerstvu ili utjecati na tijek događaja, želite uljepšati svoj intimni i ljubavni život.

Blizanci

Novi razvoji na poslovnoj sceni mogu poremetiti vaše planove, stoga razmislite o alternativnom rješenju. Treba se suočiti sa suradnicima koji koriste različite metode, uvijek postoji mogućnost novog kompromisnog dogovora. Kada ste u problematičnoj situaciji, prepustite drugima da preuzmu vodstvo.

Ako osjećate emocionalnu nesigurnost, dovoljno je privući pažnju voljene osobe na način koji odgovara uobičajenom ukusu i afinitetima. Svatko ima svoju slabu točku, razmislite kako biste trebali animirati partnera. Nema razloga za predaju unaprijed ili odustajanje od svojih ljubavnih namjera.

Rak

Kada dođe do sukoba različitih utjecaja i mišljenja, nije lako pronaći zajednički interes, preuzeti određeni rizik i odgovornost pred svojim suradnicima. Treba podvući crtu i odlučiti se za novi model uspješne suradnje. Ne možete sve držati pod kontrolom i ne morate se dokazivati ​​na krivoj strani.

U ljubavnoj vezi primjećujete različite detalje i namjerno zatvarate oči pred stvarima koje vam se ne sviđaju, ali to je samo privremeno rješenje. Partner ima svoje prioritete, pa se ne obazire na vaše planove. Osoba ste koja ne pristaje na sporednu ulogu u vezi, ne želite trpjeti nečiju samovolju ili emocionalne hirove.

Lav

Nagle promjene ili novi događaji na poslovnoj sceni narušavaju vam dnevni ritam, ali na svoj tipičan način djelujete vrlo energično i ne odustajete od svojih ciljeva. Znate pronaći rješenja i učinkovita rješenja. Bitno je da ispoštujete zadane rokove i steknete nečije povjerenje. Entuzijazam s kojim nastupate pred svojom okolinom imat će višestruku korist.

Zadovoljstvo i novi sklad koji vas prati u obiteljskom životu ili u odnosu s voljenom osobom, pozitivno utječe na vaše ponašanje i izgled. U skladu sa svojim emocionalnim afinitetima, uživajte u nečijem bliskom društvu, bez tereta suvišnih pravila ili predrasuda o zajedničkoj sreći.

Djevica

Nove događaje morate procijeniti s različitih aspekata važnosti, kako biste pravilno sagledali sve prilike ili ograničenja koja prevladavaju na poslovnoj sceni. Okolina komentira vaše poslovne ideje na različite načine, stoga razmislite o nečijem prijedlogu i utjecaju. Zajednički sporazum predstavlja pozitivan iskorak u rješavanju važnih poslovnih interesa. Nedostaje vam ohrabrenja i tople emocionalne faze, pa preuveličavate svoje potrebe i nalazite različite prigovore.

Nema razloga da se prema voljenoj osobi odnosite pregrubo. Slobodno izrazite svoje potisnute osjećaje ili namjere. Učinite posebnu gestu pažnje svom partneru i u korist zajedničke sreće.

Neki će imati sreće u ljubavi pa će pronaći novog partnera
Instagram (@explorerssaurus_) 

Vaga

Zahvaljujući dobroj strategiji i novim informacijama o poslovnim prilikama, širite svoje interese u različitim smjerovima. U izvrsnoj ste prilici da ostvarite dugoročne poslovne interese. U odnosu na svoje suradnike često vodite glavnu riječ i znate kako postići dobru poziciju. Važno je poticati dvosmjerne kontakte. Događaji koji vas prate u ljubavnom životu ohrabruju.

Osjećate veliki emocionalni zanos i zadovoljstvo u društvu voljene osobe. Uživate u nečijem ponašanju i spremnosti da vam ugodi na različite načine. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Netko će vas očarati svojim izgledom i stilom ponašanja.

Škorpion

Sukladno vašim flash procjenama, obično imate velike ambicije, ali ste u promjenjivoj psiho-fizičkoj fazi, pa su i vaši rezultati podložni različitim procjenama. Važno je preuzeti inicijativu i udružiti svoje interese s osobom na visokoj razini. Očekuje vas uspjeh na dobro plaćenim poslovima, stalo vam je do poboljšanja položaja.

Obično imate dobru ljubavnu strategiju, pa od svojih ideja ne odustajete lako, bez obzira na nečiju reakciju ili “oštru notu”. Rado se odazivate brojnim pozivima i znate iskoristiti svoj šarm u ljubavnom osvajanju. Razveselit će vas neko neobično poznanstvo ili neki zanimljivi susreti.

Strijelac

Potrebna vam je mudrost i dodatno strpljenje prije nego što svoje poslovne planove prezentirate suradnicima. Ne možete zanemariti nečiji utjecaj ili zahtjeve, bez obzira na različite poglede na zajedničke interese. No, puno truda se na kraju isplati i to će pokazati vaše poslovne vještine ili uspjeh.

Pokušajte što bolje prilagoditi svoje ponašanje u ljubavnoj vezi. Nema potrebe kritizirati voljenu osobu niti pretjerivati ​​nečije mane. Mudro pričekajte da vaš partner prvi progovori ili da vam povjeri svoje dileme. Nakon iskrenog razgovora i međusobnog povjerenja, možete donijeti ispravniju odluku o budućim planovima.

Kojim će se horoskopskim znakovima ovog ožujka vratiti bivši partneri
Shutterstock 

Jarac

Ponašate se pretenciozno i ​​imate dojam da su pred vama važni poslovni ciljevi. Zbog loših poslovnih i financijskih procjena čeka vas privremena faza stagnacije i neke dodatne obveze. No, sve se može ispraviti u skladu s osobnom motivacijom i zadanim uvjetima. Zatražite nečiju intervenciju u rješavanju poslovnih, materijalnih ili imovinskih dilema.

U privatnom životu često vrlo subjektivno ocjenjujete partnerovo ponašanje, nema razloga odbijati nečije ohrabrenje i prisutnost. Ponekad ste u "emocionalnom uzletu" ili u svom prekrasnom svijetu fantazija. Važno je vjerovati u sebe ili u stvari koje vas ispunjavaju ljubavnim entuzijazmom i dodatnom inspiracijom.

Vodenjak

Djelujete odlučno i ustrajno branite svoje stavove, no dolazi do novih događaja koji dodatno otežavaju vaš poslovni ili društveni položaj. Morate zadovoljiti osnovne kriterije koje postavljaju vaši suradnici, umjesto da izazivate novu raspravu ili sukobljavanje oko različitih poslovnih interesa. Dajte sve od sebe da potisnete svoju profesionalnu taštinu. Osjećate veliki emocionalni entuzijazam i inspiraciju, ali propuštate dobru priliku da izrazite svoje namjere. Partner ili osoba koja vam se sviđa vješto "izmiče" vašim pozivima. Povremeno imate dojam da ste na različitim valnim duljinama ili da ne dobivate pravi ljubavni tretman. Kad reagirate ishitreno, veća je mogućnost prevare u ocjeni.

Ribe

Promišljeno se ponašate u različitim situacijama, stalo vam je da steknete nečije povjerenje ili naklonost u poslovnim krugovima. Podaci kojima raspolažete ne predstavljaju pouzdane kriterije, ali bez velikih izazova nema poslovne afirmacije. Važno je da svoju kreativnost pravilno dozirate impuls sa zajedničkim interesima. Skloni ste čestim promjenama u ponašanju i raspoloženju, čini vam se da netko neizravno "kontrolira" vaše kretanje. Želite više emocionalne slobode ili priliku da ostvarite svoje ljubavne namjere, ali događaji ne idu u željenom smjeru. Teško vam je uskladiti svoj ljubavni ritam i afinitete u vezi s bliskom osobom.