U subotu, 30. travnja, imat ćemo posla s vrlo posebnim mladim Mjesecom. Ne samo da je to drugi mlad Mjesec u ovom mjesecu, već je to i drugi mlad Mjesec u horoskopskom znaku Ovna.

Uz ovaj mladi Mjesec dolazi i djelomična pomrčina Sunca koja će posebno utjecati na određene znakove Zodijaka. 

Što će se dogoditi?

Kao što je poznato, Mjesec kruži oko Zemlje neprekidno i zajedno sa Zemljom oko Sunca. Zato se ponekad čini kao polumjesec, nekad kao pun mjesec ili ga jedva vidimo. Ovisno o položaju vidimo samo dio strane koja je obasjana suncem, cjelinu kada je osvijetljena jedna strana ili pak vidimo sjenu kada se okrenuo od sunca. 

Horoskop
Shutterstock 

3 znaka na koje će utjecati pomrčina Sunca

Ribe

Ribe mogu iskoristiti ovo razdoblje kako bi stekle vrlo jasnu sliku o tome što žele i što im je važno, a što nije. Vaša čežnja za dubinom i istinom pomoći će vam da percipirate površne odnose i doživite ih kao dugotrajne i stresne, a ne kao one koji vas ispunjuju. Bilo bi dobro donijeti neke važne odluke i rastati se od onoga što vam ne koristi. Uostalom, vaše vrijeme i energija su ograničeni.

Bik

Tijekom pomrčine Sunca vrlo jasno prepoznajete što vas koči u životu i čega se trebate riješiti. Ova spoznaja može otvoriti nove putove za budućnost koji su vam prije bili nezamislivi ili nevidljivi. Ako pametno povežete prošlost i sadašnjost u svom umu, uspjet ćete kreativno i u vlastitom interesu oblikovati svoju budućnost.

Blizanci

Pomrčina je u kontakt sa vašom podsvijesti. Sada će vam postati jasna pozadina vaših postupaka i odluka, nešto o čemu prije niste ni sanjali. Ovo što sada vidite može vas na trenutak zbuniti, možda čak i uznemiriti. Međutim, razumijevanje sebe dugoročno može pomoći da se slobodnije ponašate i donosite odluke, a samim time i bolje iskoristite mogućnosti koje vam život nudi.