Jessica Alba

Glumica je rođena 28. travnja 1981. u znaku Bika. Čak četiri planeta u tom znaku zaslužna su za njezinu ljepotu i putenost, dok je podznak u Lavu njezine ambicije usmjerio na glumu. Bliski kontakt Marsa i Venere čini je magnetično privlačnom i erotičnom. Unatoč ženstvenom izgledu, Sunce i Mars u Biku upućuju na vrlo jak karakter i samovolju.

Znak tjedna

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Vaš lucidan način razmišljanja i sposobnost da brzo prepoznate uzroke problema donijet će vam simpatije šefova. Bit ćete odlični u komuniciranju i radu sa strankama. Možda će vam na um pasti neobična ideja - ostvarite je!

LJUBAV Prijatelji vas neće puštati na miru, nagovarat će vas na izlaske. Prihvatite njihov poziv - osim što ćete se dobro zabaviti, mogli biste nekog zanimljivog upoznati.

ZDRAVLJE Povedete li računa o pravilnoj prehrani, uzimanju vitamina i tjelovježbi, izvrsno ćete se osjećati.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Iz svake rasprave izlazit ćete kao pobjednik, a odlikovat će vas vještina pokreta, preciznost ruku i dobri refleksi. Mogli biste ući u isplativo partnerstvo.

LJUBAV Obnovit ćete prekinutu vezu ili osnažiti osjećaj pripadnosti prema bračnom partneru. Budete li više izlazili, velike su šanse da upoznate nekog po svom ukusu.

ZDRAVLJE Čuvajte se prehlade.

Horoskop
Shutterstock 

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Vaša će volja ili ovlasti biti ograničene. Mnogo toga ovisit će o drugima pa će vam ruke biti vezane. Ne preuzimajte zadatke koji će vas izložiti dodatnom pritisku.

LJUBAV Zadržite čvrsto tlo pod nogama jer izgubite li se u svijetu mašte, pogrešno ćete odrediti prioritete ili protumačiti simpatijine namjere.

ZDRAVLJE Dobro podnosite stres.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Zbog nedostatka inicijative ne biste smjeli propustite dobru priliku za zaradu - ponekad treba i riskirati. U razgovoru s kolegom kojeg površno poznajete ne idite previše u dubinu.

LJUBAV Ne požurujte razvijanje novih veza i odnosa - sve ide dobro. Ako je partner sumnjičav, dokažite mu da nema razloga za ljubomoru.

ZDRAVLJE Bolje ste volje.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Mogući su doticaj s tuđim novcem, raspolaganje imovinom drugih ili korištenje povoljnih okolnosti. Imate li ambicija napredovati, činite to planski, odnosno bez žurbe.

LJUBAV Bit ćete svadljivi i sve će vam smetati pa su moguće bračne svađe. Vladavina Bika pomoći će da se ljubav ne ugasi nego da u trenucima krize čak i ojača.

ZDRAVLJE Pad imuniteta.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Lakše ćete donositi odluke i biti manje izloženi stresu koji vas je pratio u posljednje vrijeme. Mijenjat ćete stavove i imati hrabrosti za nove poslovne iskorake.

LJUBAV Vaša prezaposlenost partneru neće biti prihvatljiva. Oboje ćete morati pokazati više strpljenja i mudrosti te otvorenosti prema razumijevanju međusobnih potreba.

ZDRAVLJE Moguća je viroza.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Bit ćete rastrzani između različitih aktivnosti i ljudi. Ne trudite se po svaku cijenu napraviti ono što se od vas očekuje, osobito iziskuje li to prevelik napor.

LJUBAV Na­lazite se na raskrižju, a odnosi s okolinom otežavaju vaše odluke. Neka takvo stanje pomogne da se pokrenete i napravite potrebne ljubavne promjene.

ZDRAVLJE Puni ste energije.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Nadređeni neće imati sluha za vaše prijedloge i ideje. Vaše će izjave biti pogrešno protumačene pa će prouzročiti burne reakcije kolega.

LJUBAV Naći ćete se u društvu osobe o kojoj maštate. Imat ćete priliku više se zbližiti, a u tome bi vam mogli pomoći prijatelji koji će vas ohrabrivati, osobito ako uvide da ste nesigurni.

ZDRAVLJE Pad raspoloženja.

Horoskop
Instagram 

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Prilagodit ćete se svakoj situaciji i pronaći učinkovito rješenje za svaki problem. Uživat ćete potporu autoriteta koji će cijeniti vaše znanje i radne sposobnosti.

LJUBAV Iscrp­ljivat će vas obiteljske i ljubavne obaveze, a najviše partnerovo nastojanje da utječe na vaše mišljenje. Otvoreno ćete se pobuniti, pa i posvađati.

ZDRAVLJE Jako dobro!

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Unatoč ograničavajućim okolnostima, spretno ćete se prilagođavati situacijama. Vrijeme je za donošenje strateških odluka, stoga procijenite kamo ćete usmjeriti nastojanja.

LJUBAV Očekuju vas promjene, a odnosi među parovima će se poboljšati. Ne okolišajte u blizini osobe koja vam se sviđa jer možda čeka vaš prvi potez.

ZDRAVLJE Godi vam samoća.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Oprezno postupajte s povjerljivim informacijama. Nećete biti zadovoljni odnosom snaga u poslu. Neće vam preostati drugo osim naoružati se strpljenjem te prepustiti vodstvo i kontrolu drugima.

LJUBAV Dani su odlični za preuzimanje inicijative. Poći će vam za rukom objasniti ono što osjećate, a da pritom ne ispadnete nametljivi.

ZDRAVLJE Poboljšava se.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Timski rad bit će zaslužan za odlične rezultate. Intuicija vas usmjerava na pravi put i upućuje na prilike kojima možete poboljšati standard. Neki će uspješno naplatiti svoje znanje.

LJUBAV Zaljubljiva Venera u vašem je znaku pa je moguće da ovaj tjedan uđete u novu vezu. Oni u vezi sve su bliže odluci o vjenčanju.

ZDRAVLJE Osnažite se vitaminima.