Prije nekoliko dana, Severina je na Instagramu objavila fotografiju s plaže i još jednom pokazala zašto nosi titulu najzgodnijeg tijela na estradi. Svojim izgledom u 50. godini apsolutno plijeni svačiju pažnju, a kako i ne bi kada izgleda savršeno.

Njezini trbušnjaci apsolutno oduzimaju dah, a za njih je zaslužna, uz treninge, i njezina posebna prehrana.

Mnogi se pitaju: 'Koja je tajna takve figure?' ili 'Koliko je odricanja potrebno za ovakav izgled?'. Naime, pjevačica je jednom u intervjuu 2019. godine za Exkluziv otkrila svoj 'recept' koji, zapravo, uopće nije teško slijediti.

'Ja jako volim jesti puno voća, ali i povrća. Ustvari - jedem sve. U posljednje vrijeme jako puno voća, a sada mi odgovara sve šumsko voće, dinje, lubenice', otkrila je i dodala da joj u održavanju linije pomažu i navike koje je usvojila kroz godine.

Severina je jedna od najbolje odjevenih Hrvatica
Petra Ria i Bojan Zibar 

'Davno sam odlučila da neću svoje tijelo zasititi toksinima. Nekako mi se čini da sam na dobrom putu da ih potpuno ih izbacim iz prehrane. Ali, jako volim jesti i mogu puno pojesti', priznala je pjevačica.

Također, dodala je kako svoj dan voli započeti smoothiejima. Kombinira voće i povrće, ovisno o tome što joj se nađe u hladnjaku ili što joj se u tom trenutku jede. No, najdraža kombinacija su joj, posebno ljeti, mrkva, cikla, maline, jagode, borovnice i kupine pomiješane s bademovim mlijekom, a ponekad ubaci i malo banane za gustoću, premda joj, kako je rekla, zna biti fino i bez nje.

Severina zna da je za dobru figuru potrebno i malo vježbe, a najviše vremena u teretani provede prije turneje. 'Nisam tip koji ide svaki dan u teretanu. Imam dobro tijelo pa mi je dovoljno čak i jednom tjedno, ali ako se spremam za turneju, onda idem tri - četiri puta', rekla je tada.

Više Severininih fotografija, pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram (@Sonja Dvornik), Instagram Severina svoju figuru duguje zdravoj prehrani