Rujan će sutra pokucati na vrata, a osim retrogradnog Merkura koji stupa na snagu 9. u mjesecu, očekivat će nas i brojne druge promjene i turbulencije na ljubavnom polju.

Naime, rujan, prvi jesenski mjesec, osim hladnijih temperatura, više kiša i kalendarskog ulaska u jesenske mjesece donijet će i značajne astrološke promjene. I dok je ljeto isto tako bilo turbulentno i ispunjeno sukobima i trzavicama na mnogim poljima, čini se kako će rujan biti turbulentan prvenstveno zbog utjecaja Venere, planeta ljubavi, na emocije.

Astrolozi tako tvrde da možemo očekivati značajnu paljbu Amorovih strelica, ali i razvode, nagle prekide i prevare u dugim vezama. Posebno će se ovi ljubavni aspekti odraziti na tri horoskopska znaka, a jeste li i vi među njima možete saznati u nastavku.

Ovan 

Vatreni znak Ovan, znan po svojoj tvrdoglavosti i strastvenosti, ovog će rujna te svoje karakteristike morati malo ukrotiti želi li održati svoje veze i brakove na životu. Naime, pripadnici ovog znaka bit će jako iritabilni i spremni ulaziti u sukobe oko ničega, a i najmanje sitnice i problemi u vezi činit će im se kao golemi problemi. Zbog toga bi, u kombinaciji s njihovom raspaljivom prirodom, moglo doći do naglih prekida, ali i mirenja začinjenih pomirbenim seksom. Sve u svemu, Ovnove tijekom vladavine rezervirane astrološke Djevice čeka pravi kaos kada je riječ o ljubavnim vezama. 

Ljubavni horoskop za rujan 2022
Shutterstock 

Rak

Prema mnogim tumačenjima su Rakovi najnježniji znak Zodijaka. Rođeni empate, horoskopski Rakovi osjećaju ljude i svijet oko sebe snažnim intenzitetom, a rujan bi im mogao biti najemotivniji mjesec u godini - i to ne iz dobrih razloga. Naime, Rakove i Račice mogla bi dočekati neugodna iznenađenja i saznanja o tome da ih partneri varaju, pa će dolaziti do dramatičnih prekida. Iako im se može učiniti kako im se svijet urušio, zapravo će promjene na njihovom ljubavnom polju dugoročno za njih imati pozitivan učinak. 

Zvijezde će manipulirati našim ljubavnim odnosima
Shutterstock 

Vaga

Uvijek spremne na kompromise i ustupke, horoskopske Vage u rujnu ove godine počet će istraživati svoju seksualnost te će se osjećati nikad spremnije na flert. Podsjetimo se, Vage su ionako vječito flertovski nastrojene, a ovog rujna osjećat će se živahnije no ikad prije. Željet će izlaziti, družiti se i upoznavati nove ljude, a lako bi im se moglo dogoditi za se tako i zaljube - iako im to nije bilo ni na kraj pameti. Osjećat će se zbunjeno i u kovitlacu snažnih osjećaja, no trebali bi im se prepustiti jer se iz ovog razdoblja mogu razviti jako lijepe ljubavne priče.