Samo u Storyju očekuju vas shopping kuponi s vrtoglavim popustima na dar. Pripremite se za nezaboravnu kupnju na više od 500 prodajnih mjesta diljem Hrvatske.

Zima više ne mora biti hladna i tmurna! Opskrbite se najnovijim zimskim trendovima i upotpunite vlastiti stil kolekcijama koje obiluju raskošnim krojevima, bogatim materijalima i predivnim paletama boja. U trgovine su stigle neodoljive kolekcije toplih čizmica koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim, genijalni i bezvremenski statement kaputi, odijela kakva nose modne insajderice, udobni i mekani lounge komadi te modni dodaci koji će začiniti svaku kombinaciju.

Na vama je da odaberete najbolje ovosezonske komade svjetskih brendova, upotpunite vaš stajling i ostvarite povoljnu modnu prognozu za jesen i zimu 2022./2023.!

StoryShoppingFest_11_2022_1200x900.jpg
promo 

Uvijek u najbolje vrijeme - lifestyle tjednik Story donosi kupone za vrhunski šoping s kojima ćete već u srijedu, 16. studenoga, ostvariti popust od 30% na omiljene artikle za jesensko-zimsku sezonu. Kuponi se mogu iskoristiti do 22. studenoga na području Republike Hrvatske, a u subotu, 19. studenoga, očekuje vas i poseban PBZ Card Premium Visa Happy Day. Samo na taj dan za plaćanje Premium Visa karticom ostvarite čak 40% popusta na odabrane artikle.

Uz plaćanje Premium Visa karticom trošak možete podijeliti na željeni broj rata. Maksimalan broj rata provjerite na prodajnim mjestima pojedinog partnera.

Rezervirajte 16. studeni za Story Shopping Fest i pratite Story.hr za detaljne informacije o trgovinama i fantastičnim shopping pogodnostima!