Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LOVRENOVI DVORI: Story ekskluzivno doznaje da nogometaš i supruga grade elitni stambeni objekt u Zagrebu

Autor Karlo Sesar

Kako ekskluzivno doznajemo, obitelj Lovren - nogometaš Dejan i supruga Anita - planira gradnju novog elitnog stambenog objekta u Zagrebu.

 Dejan i Anita Lovren grade kuću Izvor: Dražen Kokorić

Kako doznaje Story, proslavljeni Vatreni Dejan Lovren planira gradnju luksuznog kompleksa u elitnom dijelu Zagreba, nedaleko od trenutačne adrese.

Kako je vidljivo iz javno dostupnog dokumenta Gradskog ureda za obnovu, izgradnju, prostorno uređenje, graditeljstvo, komunalne poslove i promet, 33-godišnji nogometaš kupio je dvije parcele na kojima planira izgraditi stambeni objekt s podzemnom garažom i vanjskim bazenom. Nije poznato hoće li to biti nova obiteljska oaza Lovrenovih i kad će početi radovi, no elitni dio grada u kojem adresu ima i Šime Vrsaljko krasi ladanjska atmosfera zahvaljujući okolnoj šumi i prirodi.

 Dejan Lovren gradnja vile Izvor: Story

A da naš stoper koji se čeličio i u jednom od najboljih nogometnih klubova na svijetu Liverpoolu (trenutačno igra u ruskom Zenitu) voli graditi i ima ‘nos’ za biznis, dokazuje i njegov moderan hotel s četiri zvjezdice na Pagu koji je otvorio prije nešto više od četiri godine. Hotel Joel uređen je ukusno i minimalistički, a u njega je uloženo oko tri milijuna eura. Nazvao ga je po svojoj djeci, desetogodišnjoj kćeri Eleni i sedmogodišnjem sinu Josipu.

Poslije je otkrio da se na turizam odlučio na nagovor majke Silve i oca Saše, ali i da je dobro misliti na budućnost. Hotel je otvoren potkraj svibnja 2018., uoči povijesnog pohoda Vatrenih na srebro na SP-u u Rusiji. Da popularni sportaš nije izgubio osjećaj za realnost, potvrdio je vatrenim srcem kad je hotel od 60-ak soba stavio na raspolaganje građanima Petrinje nakon katastrofalnog potresa u Glini i Petrinji u prosincu 2020. godine.Pokazao je Lovren i smisao za humor jer je na društvenoj mreži budućim mladencima poručio da će i on doći ako se odluče važan dan proslaviti u njegovu zdanju.

 IMG_20221104_120045.jpg Izvor: Story

Uz zgodnog sportaša i poduzetnika je atraktivna crnka, supruga Anita koju je upoznao kad je imao 16 godina. Ljubav su obilježili s dvije svadbene ceremonije; prvi put u tajnosti u Starogradskoj vijećnici u lipnju 2012. (Anita je tada bila trudna s njihovim prvim djetetom), potom u lipnju 2013., kad je s njima bila njihova kćerkica Elena koja je tada imala 10 mjeseci. Vjenčanje je održano u Crkvi Majke Božje Remetske, a slavlje u hotelu Westin gdje je mladence i njihovih tristotinjak gostiju zabavljao Jole. Nakon rođenja djece Dejan nije skrivao oduševljenje i emocije:

- Danas sam drugi put dobio dijete. Hvala ti, Bože, na svemu. Danas se rodio jedan mali anđeo imena Josip. Ne znam više što da kažem, jednostavno riječi nisu dovoljne. Želim zahvaliti svojoj ženi Aniti na svemu. Ti si jedna predivna i hrabra majka, ovo nimalo nije lako i zato tebi i ostalim ženama skidam kapu - napisao je nakon rođenja sina 2015. godine.

 Dejan Lovren i Anita Lovren u braku su 10 godina Izvor: Story arhiva

Sigurni smo da će upravo njegovi najposebniji ljudi biti najvatreniji navijači na skorašnjem SP-u u Katru, o čemu je Lovren nedavno govorio za Sportske novosti:

- Nema toga hoću li biti razočaran ako ne budem u udarnom sastavu na Svjet­skom prvenstvu. U reprezentaciji sam uvijek sretan. Išao sam u ožujku s reprezentacijom kad sam bio ozlijeđen, htio sam biti tamo. Htio sam biti s dečkima. Znao sam da neću moći igrati. No želio sam biti dio reprezentacije. Mislim da to dosta govori o meni. Ako vidim da me izbornik tijekom utakmica ne treba, neću se ljutiti. Shvatit ću to kao prirodni proces i reći: “Hvala, bilo je lijepo, doviđenja i puno sreće.” Kad vidim da ne mogu više letjeti lijevo-desno, biti u pravom izdanju u klubu i reprezentaciji, to će onda biti završetak. Kraj priče! - iskren je sportaš ispred koje je, vjerujemo, još plodnih igračkih godina. Tko zna, kada karijeri dođe kraj, možda baš u novom stambenom zdanju obitelj Lovren počne novo životno poglavlje.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image