Što nam zvijezde poručuju za Novu godinu, ali i kakve nas sve promjene što se tiče horoskopa čekaju u novoj 2023. godini, otkrila je Ana Rakić Đuričić, astrologinja i diplomiranja psihologinja.

Vodenjaci

Vodenjake, s ulaskom Venere, očekuju velike promjene već u veljači, a trebali bi pripaziti na svoju psihičku osjetljivost i ravnotežu kao i na noge - od koljena naniže.

Ribe

Osim što im Jupiter donosi dobrobiti, očekuje ih i ulazak Saturna, a on donosi dobrobiti i pouke iz određenih situacija. Od sredine godine naklonjeni su zemljani i vodeni znakovi, Rakovi, Škorpioni, Bikovi i Djevice, koji će biti zaštićen položajem Jupitera.

Horoskop
Shutterstock 

Ovnovi

Ovnovi trebaju zaštititi glavu od ozljeda, egzaltirano razdoblje počinje od travnja pa sve do kraja godine. Bikove očekuju kardinalni potezi, ne mora značiti loše, neka dobro razmisle, može značiti i napredak.

Blizanci

Postoje blizanci koji su veseli i uvijek u pokretu, Mars ih je u posljednjem razdoblju učinio posebno turbulentnim, svoje plodove ubirat će od lipnja.

Rakovi

Rakove u mjesecu svibnju očekuju značajni pomaci, najprije na poslovnom, a potom i obiteljskom planu od srpnja.

Horoskop
Shutterstock 

Lavovi

Lavovi koji uvijek dominiraju, čak i kada sjede, imaju neodoljiv šarm. Posebno im se smiješi sjajno razdoblje od mjeseca svibnja i rješavanje važnih životnih pitanja.

Djevice

Djevice, koje su uvijek divne u svojoj odanosti i pouzdanosti, u svibnju će imati sjajne rezultate, a moći će očekivati ​​i krunu dodatnih rezultata kao posljedicu dosadašnjih aktivnosti.

Vage

Vage su privilegirane jer će Jupiter prolaziti kroz njihovu sedmu kuću. Donosit će dobre odluke o ljubavi, izboru i mijenjanju partnera.

Horoskop
Shutterstock 

Škorpioni

Škorpioni se moraju brinuti o reproduktivnim organima te zdravlju i podizanju imunološkog sustava. Divan period kreće od ožujka, poslovni uspjesi od svibnja, a ljubavni od lipnja.

Strijelci

Od veljače bi optimistični Strijelci trebali voditi brigu o probavnom sustavu i jetri, kada je riječ o zdravlju, a odlično razdoblje njihovog života je u travnju i drugoj polovici srpnja.

Jarčevi

Jarac će tijekom 2023. imati osjetljiva koljena i želudac, ali zato godina počinje odlično.