Iako je ova 2023. godina započela retrogradnim Marsom i Merkurom, a mnogi će planovi morati biti odgođeni ili mijenjani te će dolaziti do šumova u komunikaciji, prvih šest mjeseci ove godine mogli bi se pokazati kao iznimno plodonosi za čak 5 horoskopskih znakova.

Naime, astrolozi prema tumačenju zvijezda predviđaju velike poslovne, ali i ljubavne i novčane uspjehe za sretnike rođene u pet horoskopskih znakova. Sreća bi ih trebala pratiti sve do polovice 2023., odnosno do kraja lipnja, a mogu očekivati i da će im ostatak godine proći u poprilično ugodnom tonu.

Jeste li među onima koji se sljedećih šest mjeseci mogu veseliti svakom novom danu jer će biti ispunjeni dobicima raznih vrsta, saznajte u nastavku.

Blizanci

Društvenost i prilagodljivost Blizanaca ove će im godine donijeti brojne pozitivne rezultate. Prijatelji će ih podržati i pomoći im da ostvare svoje želje. Početak godine bit će okrunjen uspjesima na profesionalnom polju. Uz istinsko razumijevanje svih zamršenosti svog zanata, lako će postići priznanje i čast. Oduševljenje njihovim uspjehom dijelit će i poslovni partneri Blizanaca, koji će tako dokazati i kako vole svoje Blizance kao istinske prijatelje.

Ribe

Horoskopske Ribe uvijek uživaju u istraživanju dubina svoje duše. Početkom godine poželjet će potajno pokazati svoju slobodu, reći voljenoj osobi što osjećaju. Trebat će im samoća da bi se prepustili snovima o velikoj i lijepoj ljubavi jer drugi odnosi ne mogu ispuniti njihove visoke zahtjeve. Nakon što otvore svoje srce, Ribe bi ove godine već u ožujku trebale upoznati posebnu osobu za koju će već pri prvom susretu pomisliti da im je srodna duša.

Bik

Bikovi su glavni hedonisti horoskopa, uživaju u luksuzu i skupocjenim predmetima, a početkom ove godine će poželjeti zaraditi kroz svoj ručni rad. Tako će skrenuti s 'utabanih staza', dati otkaz ili posve promijeniti profesiju, a takve drastične promjene mogle bi ih dovesti do toga da se u konačnici ispostavi kako im je to bila najbolja odluka u životu. Zaradit će velike svote novca te će se pokazati kao odlični poduzetnici i inovatori, a istovremeno će imati i podršku okoline.

Ovan

Horoskopski Ovnovi imat će u prvih šest mjeseci 2023. posebno naklonjene zvijezde kada je riječ o stjecanju bogatstva. Novac i poslovne prilike kao da će im u ruke padati s neba, a ovnovska šarmantnost i karizma samo će privući nove poslovne partnere k njima. Odlučni, strastveni i tvrdoglavi, Ovnovi će početak ove godine iskoristiti za probitak na poslu i napredovanja koja su dugo čekali.

Vodenjak

Vodenjakova sposobnost lakog upijanja novih informacija pomoći će im da uspiju u bilo kojem području koje ih zanima. Unatoč svim proturječnostima i kaosu u mislima, sposobni su očarati druge svojom originalnošću uma. Što se tiče ljubavnog fronta, tu će se ograničiti. I umjesto da se prepuste strastvenoj vezi, radije će malo patiti u tišini. Ali, ipak, Vodenjaci će se početi viđati s više osoba, a koje će ih obasipati darovima – koje će oni rado primati.