Carpaccio od dimljene sabljarke, crna riža s dimljenim dagnjama, pašticada od tune…, samo su neke od delicija koje će biti poslužene na ekskluzivnoj večeri 28. siječnja u novom gastro 'it' mjestu, restoranu Chop Old House u Velikoj Gorici. Ovaj restoran u kratkom se vremenu nametnuo na domaćoj gastro sceni, a – nakon chefa Melkiora Bašića, koji je kreirao jelovnik za otvorenje – sada im u goste dolazi još jedno poznato ime iz gastro svijeta - Ivan Pažanin.
Pažanin će se predstaviti kroz pet sljedova, a u primamljivim okusima Mediterana moći će uživati svi koji po cijeni od 75 eura po osobi na vrijeme rezerviraju svoje mjesto.
Večer gastro delicija u režiji poznatog chefa Pažanina bit će u znaku morskih delicija, pa će tako za uvertiru u gastro čaroliju u Chop Old House-u biti poslužen carpaccio od dimljene sabljarke, dok će u drugom slijedu posjetitelji imati priliku kušati dagnje na sasvim nov način – dimljene i pripremljene s crnom rižom. Foie gras ili tigrasta kozica definitivno će biti iznenađenje večeri, a nakon ovog izvrsnog toplog predjela, za glavno jelo večeri bit će poslužena pašticada od tune. Tamna čokolada s maslinovim uljem i cvijetom soli bit će savršen, slatki završni 'touch'. Čitavo vrijeme posjetitelji će uživati i u vrhunskim vinima vinarije Zlatko Brdo, čime će se na najbolji mogući način spojiti Dalmacija i Baranja, dvije najsunčanije regije u Hrvatskoj.
Priuštite sebi malo prekrasnog morskog ugođaja, kušajte delicije s potpisom poznatog chefa Ivana Pažanina u čak pet sljedova, uživajte u predivnom ambijentu restorana Chop Old House i vrhunskim vinima i to sve po cijeni od samo 75 eura po osobi. Požurite, rezervirajte svoje mjesto, jer ovo će biti večera za pamćenje. Inače, Chop Old House nudi čak 150 sjedećih mjesta, odlično raspoređenih u predivno uređenom prostoru, a posebnost ovog mjesta je i sama povijesna zgrada u kojoj se nalaze hotel i restaurant. Naime, posebnost Chop Old House-a je u tome što pod istim krovom nude i vrhunski restoran i smještaj u devet odlično uređenih soba.
*Sadržaj nastao u suradnji s restoranom i hotelom Chop Old House.