Imoćanka Ivana Kujundžić Rupčić svestrana je umjetnica – modna kreatorica, fotografkinja, a piše i tekstove. Osnivačica brenda 'Monarch fashion' pod posebno povećalo javnosti dospjela kada je otkriveno da je upravo ona 'ukrotila' šarmantnog glazbenika Hrvoja Rupčića.

Hrvoje Rupčić i Ivana Kujundžić Rupčić imaju sinčića Petra
Instagram 

Hrvoje nikada nije skrivao ljubav prema Ivani, a zavjete su si izrekli na Biokovu 2019. godine, i to u nesvakidašnjem izdanju. Vjenčali su se o kostimima indijanaca, a Hrvoje ju je tada nazvao svojom Pocahontas.

Sad je par pokazao svoju 100 godina staru kuću koju s ponosom nazivaju svojim domom. Gradsku zagrebačku vrevu zamijenili su Kupinečkim Kraljevcem zbog pandemije koronavirusa i zbog zagrebačkog potresa.

Hrvoje Rupčić i Ivana Kujundžić Rupčić imaju sinčića Petra
Instagram 

'Mir, tišina, miris zemlje, ptice. Ujutro se probudim svim srcem. Imamo svoje jabuke, šljive, plastenik s hranom, meni je to san snova. Prozori, drveni okviri, promjena stakla. To je sve njezino, a moji su kramp i lopata i pila. S drvom volim najviše raditi. Jedna od tih stavari koje su visile po svuda su jedni bubnjevi kao moji. Oni su ovdje bili i dočekali nas. Simbolika.

Hrvoje Rupčić i Ivana Kujundžić Rupčić vole putovati
Instagram 

Jako puno tih stvari je po sto godina od pegle, mlinca za kavu... Kad smo odškrinuli ta vrata, kao da smo se našli u zemlji čudesa od Alise. To je bilo prekriveno prašinom, 20 godina nitko nije ušao. Nisi mogao ni koraka napraviti i mogao si samo naslućivati što je tu. Ima tu jednu nevjerojatnu toplinu. Kao i prvog dana, to je stvarno jedna velika ljubav. Širi tu pozitivu koja je u proljeće u njoj još i veća', rekli su za In magazin.