Jedna od najpopularnijih i najomiljenijih domaćih pjevačica, Nina Badrić, nedavno je privukla pozornost velikom promjenom imidža.

Nema koga nije oduševila kratkom frizurom kojom kao da se vratila dvadesetak godina unatrag i podsjetila na stil kakav je nosila na početku karijere.

Nina, koja redovito dobiva komplimente na račun izgleda, prošetala se centrom Zagreba u ležernoj modnoj kombinaciji u društvu svog psića.

Instagram Nina Badrić u sportskom izdanju u centru Zagreba

Nosila je sportski stil, sivi donji dio trenirke i sivu majicu brenda Celine kakva se na njihovoj internetskoj stranici prodaje po cijeni od 485 eura, a na nogama je nosila popularne Nike Air Jordan tenisice.

Ležernu je kombinaciju 'podigla' dugom i mekom smeđom bundom, a oči je sakrila iza sunčanih naočala ružičastih okvira.

‘Ležerna nedjelja’, napisala je pjevačica uz niz fotografija iz šetnje koje je podijelila na Instagramu, a komplimenata ni ovaj put nije nedostajalo.

Celine majica kakvu nosi Nina Badrić košta 485 eura
Celine 

‘Topppp’, komentirala joj je kolegica Lana Jurčević, a Nina joj je odgovorila emotikonom u obliku srca.

‘Predivna Nina’, ‘I ja bih ovakav frizz, prekrasna’, ‘Predivna’, ‘Kako ti lijepo stoji kratka kosa, kao lutka si’, ‘Kao djevojčica’, ‘Predivna s novom frizurom’, ‘Nina! Nikad nisi bila ljepša! Kao curica. Kratka frizura ti stoji mrak’, nizali su se komentari.

Podsjećamo, Nina je novom frizurom iznenadila početkom veljače kad se pojavila na dodjeli nagrade Zlatni studio, a frizer Ivan Pervan, koji stoji iza ove drastične promjene, otkrio je za Story.hr kako je došlo do nje.

Nina Badrić i Ivan Pervan
Instagram 

‘'Dobio sam poruku: 'Mali kad se šišamo?' Napisao sam prvi slobodan termin i krenuli smo u pixie avanturu. Prvo smo pričali o boji kose dal' plavo ili ostajemo u nekoj prirodnoj nijansi i odlučili smo da bude prirodna tamna nijansa prizvuk čokolade. Sam proces šišanja je bio lagan što se tiče Nine, ali u meni je bio vulkan lagane treme, adrenalina i odgovornosti da bude najbolje od najboljeg', ispričao nam je Ivan i otkrio prvu Nininu reakciju kad se vidjela u ogledalu.

Instagram Nina Badrić se ošišala

'Reakcija kad sam rekao da smo gotovi je bila: 'Woow, pa ti si me baš full skratio, vrlo hrabro, svaka čast, super mi je', ističe Ivan koji nam je otkrio i pozadinu novog imidža.

'Inače, ideja za novi imidž također je nastala kao uvod u njezin novi album koji sprema za proljeće. Tako da smo napravili pixie frizuru, dodatkom boje za neki prizvuk punk 90-ih', ispričao nam je popularni frizer.