Indola je kanalizirala najjače modne trendove sezone u seriju od pet mega trendova namijenjenih ekskluzivno frizerima - uz slavnog Leonarda Rizza koji je kreirao sve frizure. I ne radi se samo o frizuri, šišanju i boji. Kolekcija sadrži i krojeve odjeće, šminku i dodatke, koji omogućavaju frizerima da pokažu svoju modnu osviještenost i stručnost. Svaki trend prikazan je kroz ključni izgled koji je originalan i u smislu šišanja i smislu boje te s još dvije fleksibilne varijacije stiliziranja frizure. Ove sezone Indola je lansirala i 5 novih profesionalnih PCC nijansi trajne boje - po jednu uz svaki trend. U kombinaciji s ovosezonskim proizvodima za stiliziranje koje svatko mora imati, frizeri mogu pristupiti svakom klijentu individualno. Stoga se pripremite za pet fantastičnih modnih priča za 2014.

MONO MANIA(blog inspiracija: http://easyfashion.blogspot.com)

Jedna od omiljenih modnih priča, godinu za godinom, je monokromatski trend koji nikada ne izlazi iz mode. Kako ga prezentirati tako da svi znaju da je to ovosezonski izgled? Indola kaže - smjela eksplozija snažnih grafičkih i geometrijskih printeva na svim vrstama tkanina signalizirat će jasno i glasno da znate nositi mono trend.

CANDY GANGSTAR(blog inspiracija: http://trendycrew.com)

Ove sezone pastelne boje su sve samo ne nježne. Govorimo o ozbiljnim erupcijama slatkog unutar tvrdog bonbona sukobljenih pastelnih nijansi. Dašak punka otkriva uličnu stranu dok ravne linijei drapiranje daju dozu cool ozbiljnosti.

UPTOWN GIRL(blog inspiracija: http://wethepeoplestyle.com)

Šminkerice su dobile notu urbanog, uz moderan i samouvjeren dodatak gradskom izgledu. Ključne su klasične tehnike šišanja, ali ne i neutralne u cjelokupnom dojmu.

BEYOND RETRO(blog inspiracija: http://www.lelook.eu)

Prošlost uvijek uvijek pronađe način kako inspirirati sadašnjost, a glamur filmskih zvijezda, s oblikovanim obrvama i savršenim mat usnama, nikad ne izlazi iz mode. Retro je uvijek inspiracija za modno osviještene osobe, a ove sezone klasična silueta dolazi u neočekivanim materijalima, jako svijetlim nijansama i s izraženom šminkom.

CUT OUT(blog inspiracija: http://thelocals.dk/)

Kada se radi o modi, često je važno i ono što se izostavi, a od svih naših trendova, Cut Out to čini najbolje. Odvažan dizajn i snažne linije, dolaze s izrezanim grafickim oblicima koji su posloženi do savršenstva. No, Cut Out je i iznanađujuće suptilan i sofisticiran trend, koji je ublažen s geometrijskim uzorcima i otkrivenom kožom.

Indola HEROJ proizvodi za stiliziranje:

Innova Thermal Protector 300ml - pomaže zaštititi kosu prilikom upotrebe pegli i uvijača na temperaturi od 220 °C. Hidratizira, omekšava i pruža sjaj kosi. Preporučena maloprodajna cijena: 76,00 kn.

Innova Shaping Souffle 75ml - dizajniran za oblikovanje kratkih frizura bogate teksture. Za ekstremno učvršćivanje bez sjaja. Preporučena maloprodajna cijena: 79,00 kn.

Innova Flexible sprej 300ml - ovaj snažan sprej za završetak frizure dizajniran je da pruža dugotrajnu ljepotu i u vlažnim uvjetima. Preporučena maloprodajna cijena: 80,50 kn.

Innova Strong pjena 300ml - ova visoko učinkovita pjena pruža maksimalan volumen i štiti kosu od toplinskih oštećenja. Preporučena maloprodajna cijena: 73,50 kn.

Innova Volumising Powder 10g - snažan puder za stiliziranje pruža volumen, podiže kosu od tjemena i lako se oblikuje. Preporučena maloprodajna cijena: 93,00 kn.

Svi proizvodi mogu se kupiti u boljim Indola Professional frizerskim salonima, u Hair Shopu, Tuškanova 37, Zagreb ili nawww.hairshop.hr

Osim na ulicama, boje i šarenilo dobra su ideja i za vjenčane frizure svima koji vole neobične izražaje i nekonvencionalne frizure kojima će plijeniti pažnju svih uzvanika.

Najvažnije svjetske modne destinacije pokazuju svježe modne pravce svake sezone, no važno je kako se te ideje interpretiraju u stvarno nosive izglede i imidže. Danas su najpoznatiji kroničari ulične mode u svijetu "streetstyle" blogeri