Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lanac frizerskih salona Studio Marcela svoja vrata otvorio i u jednom od najljepših mediteranskih gradova - u Dubrovniku

U hotel Rixos Premium Dubrovnik stigao Studio Marcela, lanac frizerskih salona poznatih hrvatskih zvijezda

Elegantno uređen salon Studia Marcela smješten je u jednom od najluksuznijih hotela u Hrvatskoj, na desetom katu hotela s pet zvjezdica - u Rixos Premium Dubrovnik. Svoje prve klijentice salon je ugostio na samo petnaest minuta hoda od zidina staroga grada. Sve Dubrovčanke moći će uživati isprobavajući nove trendove za kosu, popularne tehnike bojanja poput balayaga po kojima je ovaj salon i najpoznatiji te stylinzima modernih valova.

Brojne hrvatske zvijezde poput Sanje Vejnović, Ane Begić Tahiri, Ecije Ojdanić, Lane Gojak, Barbare Nole, Alke Vuice, Ane Maras Hermander, Kristine Krepele, Petre Dugandžić, ali i hrvatskih missica Antonije Gogić, Ivane Delač, Ivane Mišure, Nikoline Miletić Minovske, Nine Slamić posjećuju godinama jedan od najboljih salona u Hrvatskoj.

Prednost ovog salona osjetiti će domaće trendsetterice, ali i gosti prestižnog hotela koji će uz zanosnu morsku panoramu imati i luksuz svog osobnog frizera. Naime Studio Marcela na području Dubrovnika imati će i popularnu uslugu frizer-to-go kada će za vjenčanje na vaša vrata doći i vaš osobni stilist.

Foto: PR Studio Marcela

Magazin

Royals