Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BEAUTY INSPO: Otkrijte čaroliju juga Francuske u novoj Chanelovoj kolekciji

Zastanite na trenutak i zamislite osjećaj toplog sunca na koži te doživljaj plavetnila Sredozemnog mora. Zamislite miris cvijeta naranče, lavande. Zamislite Mediteran, Azurnu obalu... Osjećaj je i više nego dobar!

chanel la pausa Izvor: Chanel press

A kako bi osjećaj nastvili i živjeti, i to kroz svakodenevne beauty poslastice, pobrinuo se Chanel najnovijom make up kolekcijom La Pausa. Naziv kolekcije dolazi od naziva kuće koju je1920-ih dala izgraditi slavna Gabrielle Chanel, i to visoko na grebenu Roquebrune­-Cap-Martin na Azurnoj obali. Kuća je to u kojoj svaki detalj priča, jer osim što je služila za odmor daleko od užurbanog Pariza (od tuda i naziv La Pausa) i zabavu s prijateljima kao što su Cocteaua i Dalí, ističe se arhitekturom te osobnim detaljima; od 5 prozora iznad glavnog ulaza (jer je broj 5 bio najraži broj slavne Coco), ograde koja ju je podsjećala na Aubazine u kojem je odrasla do zvijezde iznad kreveta, što je odraz njezine fasciniranosti konstelacijama.

chanel la pausa Izvor: Chanel press

Najnovija make up kolekcija, čije je zaštitno lice Lily-Rose Depp, nadahnuta je upravo ljepotom i snagom kuće, prirode te energijom Mediterana, ona je u kojoj je nit vodilja upravo svjetlost, kolekcija je prožeta zemljanim tonovima i motivima sunčevih zraka.

chanel la pausa
Lily-Rose Depp
Izvor: Chanel press

Nježno i iscjeljujuće ozračje La Pause najbolje se vidi u novoj kolekciji ruževa Rouge Coco Baume, hidratizirajućem balzamu za usne u boji koji ima sve odlike ruža. On održava usnice lijepima i nahranjenima zahvaljujući aktivnom sastojku Olive Oleoactive osmišljenom za Chanel.

chanel la pausa Izvor: Chanel press

Ekskluzivni sastojak sadrži visoku koncentraciju polifenola i omega-9 čime štiti usnice tijekom cijelog dana, a uz to kombinira i shea maslac te tri biljna voska. Dolazi u 6 boja koje je inspiriralo cvijeće oko La Pause, dok su zemljani tonovi okolnog krajolika vidljivi u make upu za oči: maslinasta po uzoru na stabla maslina, a zlato i bakar kao sunce. Rumenila dolaze u boji koralja za dan i terakote za odvažnije večernje lookove, a završni touch daje Baume Essentiel za davanje sjaja tenu.

chanel la pausa Izvor: Chanel press

Magazin

Royals