Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo su trendi stilske bridal frizure koje rado nose slavne mladenke

Autor Martina Rafaeli

Insprirajte se frizurama koje su za svoj dan iz snova odabrale Hailey Bieber, Nicola Peltz Beckham, Lily Collins, Ariana Grande, Lady Kitty Spencer, Gwen Stefani i Paris Hilton

 Hailey Bieber vjencanje Izvor: Profimedia

Odabir frizure za vjenčanje važan je dio priprema, podjednako kao i odabir vjenčanice, cipela te nakita. Klasičnija punđa, zanosni vaolvi, poludpodignuta ili zadignuta u savršeni rep? Odluka nije laka ali zato u pomoć uskaču slavne mladenke koje svojim modnim i beauty odabirom oblikuju i novi pogled na bridal estetiku. Ovo su neki od trendi stilova u kosi kojima su slavne mladenke oduševile brojne buduće mladenke:

Polupodignuta kosa

Među slavnim mladenkama, upravo je ovakvu frizuru nedavno nosila Nicola Peltz Beckham, a za nju ju je nadahnuo look Claudije Schiffer devedesetih. Kosa s razdjeljkom po sredini, dugim šiškama koje uokviruju lice i djelomično podignutim blagim valovima, izgledala je besprijekorno. Polupodignutu kosu odabrala je i Ariana Grande, ali je umjesto razdjeljka posredini kosu zalizala unatrag, a stilski uzor bila joj je nezaboravna Audrey Hepburn.

Niska punđa

Niska punđa čest je i vrlo profinjen izbor za mladenke, a savršeno se slaže s vjenčanicama bogatim detaljima i dekoracijama, poput visokog ovratnika, čipke ili veza. Vole je i slavne mladenke, pa je tako Lady Kitty Spencer svoju nosila u jednostavnoj i relativno strogoj, zalizanoj punđi. Hailey Bieber nosila je malo opušteniju varijantu, s pojedinim kraćim pramenovima koji su izvirivali i davali nonšalantniji dojam, a Lily Collins je frizuru ukrasila i tankom pletenicom te metalnim ukrasima u kosi.

Visoka punđa

Za one koje vole malo dramatičniji look, tu su i prekrasne visoke punđe koje se mogu oblikovati na različite načine. Gwen Stefani nosila je svoju zalizanu unatrag, dok je Paris Hilton za svoj poseban dan (i brojne haljine koje je nosila) kosu podigla u visoku punđu s razdjeljkom sa strane i dijelom kose koji je uokvirivao lice te je poput princeze odabrala nositi i tijaru.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image