Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U potrazi za hair inspo? Posjetite 17. Hairstyle News, najutjecajniji frizerski festival u regiji

Hairstyle News, najutjecajniji festival u svijetu frizerstva u Hrvatskoj i regiji, nakon dvogodišnje pauze, vraća se svojoj vjernoj publici u još veličanstvenijem ruhu. U opatijskom Centru Gervais, 14. i 15. svibnja istinske obožavatelje ljepote kose očekuje spektakl trendova i prave beauty poslastice

 Hairstyle News 2022 Izvor: Hairstyle News festival

Frizerska scena je s nestrpljenjem iščekivala svoje omiljeno događanje jer je Hairstyle News festival sinonim za dane jedinstvenog frizerskog druženja, edukacije, inspiracije, motivacije i pregršt ljubavi prema struci. Na velikoj festivalskoj pozornici u programima Salon Business Conference, Cut&Style, Colorama i Barbershop Arena nastupit će najpoznatije regionalne frizerske zvijezde kako bi svoja znanja i umijeća prenijeli na frizere željne novih znanja.

Kako unaprijediti poslovanje i ponudu u salonima? Kako podići kvalitetu salonskih usluga? Kako povećati profit salona? Koje su najbolje tehnike šišanja i bojanja kose? Koji trendovi nas očekuju u nadolazećoj sezoni? Što koristiti u njezi i stiliziranju kose? Na koji način koristiti inovativne tehnologije u frizerstvu? Ovo su samo neka od pitanja na koja će frizeri željni znanja dobiti stručne odgovore od odabranih predavača i frizerskih edukatora na 17. Hairstyle News Festivalu koji se ovu godinu održava u Opatiji. I šira javnost će itekako uživati u druženju sa svojim omiljenim frizerima te će imati priliku upoznati se s najnovijim trendovima.

 Hairstyle News_Mič Styling.jpg Izvor: Hairstyle News festival

Glavni fokus Festivala je dijeljenje iskustava i razmjena znanja s ciljem napretka i razvoja frizerske struke. „Cilj nam je s ovogodišnjim festivalskim programom podsjetiti zbog čega je frizerstvo izuzetna profesija i koliko je uzbudljiva, kreativna, inspirativna i puna energije. Dio smo snažne zajednice koja donosi ljepotu kroz kosu svojim klijentima. Festival se tradicionalno pokazao kao glavna pozornica frizerske scene koja govori o važnosti industrije za cijelo društvo.“ – poručio je Denis Vidović, direktor Hairstyle News festivala.

Subota, 14. svibnja rezervirana je za poslovnu edukaciju kada se će održati niz predavanja, ciljanih panela i okruglih stolova kako bi se cjelovito podržao rast i razvoj frizerske struke. Primjerice, predavanje „Prilagodba poslovanja frizerskih salona za uvođenje eura u Hrvatskoj“ – informirat će vlasnike i djelatnike u salonima o svim relevantnim promjenama koje mogu očekivati. Okrugli stolovi s uspješnim frizerima i vlasnicima frizerskih salona razotkrit će tajne zanata i dugoročne održivosti.

Razgovarat će i o, između ostaloga, kako od malog salona doći do većeg, na koji način pristupiti nedostatku frizera na tržištu, kako premostiti burn out i dr. Dakako tu je i niz drugih predavanja na temu razvoja frizerske struke, a posebno će biti interesantan i panel na temu četverogodišnje škole za frizere. U poslovnom dijelu festivalskog programa nastupit će Tomislav Pancirov, Aleksandra Oparov, Ivica Pavlačić, Ivan Jagarčec, Ivana Mišić Lokar, Mitja Sojer, Amir Bečirević, Sandra Zajec, Ante Šolić, Matevž Firšt, Evelin Benković, Ivana Špicer, Joško Tafra, Zvonimir Franić, Željko Samardžija i mnogi drugi.

 Hairstyle News_IM Academy.jpg Izvor: Hairstyle News festival

Već tradicionalno Hairstyle News festival će i ove godine lansirati najnovije hair trendove te predstaviti poznate domaće i regionalne frizerske zvijezde koje će svojim kreativnim stvaralaštvom osnažiti kako nove, tako i već iskusnije generacije frizera. Tri su programa kroz koja će frizerske zvijezde predstaviti svoja umijeća i trendove u nedjelju, i to kroz Cut&Style za tehnike šišanja i stiliziranja, Colorama za koloristiku i Barbershop Arena za muško frizerstvo i barbering.

U segmentu šišanja i stiliziranja nastupit će Adam Federico iz Sacramenta u Kaliforniji, dobro poznati hrvatski dvojac Ivana Špicer i Mario Mesarić koji vode IM.Academy tim, Ivan Jagarčec i Marina Bukovac Jagarčec iz Kanso Academia tima. Iz poznate slovenske Mič Styling akademije dolaze Tomaž Turk i Matej Prinčič, Darko Purić iz čakovečkog The Backstagea, te Anita Loboda iz Slovenije.

Trendove u koloristici predstavit će Dejan Nikolić i Anja Zupanec ispred ID Factory Hair Groupe, Ana Krolo i Aldijana Šabić ispred Trimužijat Teama, Matjaž Okorn i Aska Kajtazović iz Mič Styling akademije, Ana i Sead Nunić ispred Hair Vision tima, Marko Listeš – Marin iz Living Rooma, Ana Čala Višnjić i Mila Višnjić ispred Studia Mila.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image