Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

New York & Wedding

Naše vjenčanje je zasigurno najljepši dan u mom životu, dan koji ne mogu usporediti s ičim drugim doživljenim. I zauvijek ću na taj dan imati najljepša sjećanja.

Dan vjenčanja je započeo vrlo aktivno, već u ranim jutarnjim satima - buđenje u sedam, spremanje i odlazak do kuće moje majke. A to nije bilo nimalo lako jer smo noć uoči vjenčanja proveli radno, u zadnim pripremama te u druženju s članovima našeg benda s kojima smo se, ispijajući šampanjac, dogovarali o najdražim pjesmama. Kad smo došli kući, još smo vježbali korake za naš prvi ples (a baš nismo dobri plesači), sve dok nas umor nije savladao. A jutro je došlo brzo. U kući moje mame dočekale su me moje djeveruše i spremanje je moglo započeti. Vesela atmosfera, puno smjeha i uzbuđenje bili su svuda oko mene, a ja sam pokušavala provjeriti je li sve na svome mjestu. U jednom trenu sam osjetila kako po mome licu teku suze. Suze radosnice, suze brige hoće li sve biti savršeno, ali suze koje nisu sumnjale u našu ljubav. Jer ako smo u nešto bili sigurni, to je naša ljubav. Postala sam svjesna kako jedva čekam trenutak našeg susreta u crkvi i trenutak izricanja zavjeta. I stigao je, čak i brže nego što sam mogla zamisliti! Napokon!

A kako je sve započelo? Zarukama nakon šest predivnih godina veze. Nakon samih zaruka osjećala sam se divno jer sam napokon mogla početi planirati naše vjenčanje snova, objedinjavati brojne ideje i želje. Nama je organizacija bila zadovoljstvo, usprkos tome što je ponekad djelovala popust posla s punim radnim vremenom jer organizacija vjenčanja je projekt koji traži vrijeme i energiju. U odabiru i odlukama oko svega vezanog za naše vjenčanje sudjelovali smo oboje i odlučivali se za ono za što smo bili sigurni da će biti najbolje. Jer datum je bio određen i naš 17. travnja bio je sve bliži. Od početka smo bili sigurni da će naše vjenčanje biti u proljetnu subotnju večer, bez obzira što su ovdje vjenčanja četvrtkom, subotom popodne i nedjeljom popularna i financijski povoljnija. Proljeće je doba godine koje oboje volimo i bilo je zanimljivo započeti pripreme te željno iščekivati dolazak proljeća kada ćemo se vjenčati.

Kao najuzbudljiviji dio priprema našeg vjenčanja mogu izdvojiti isprobavanje vjenčanica. To je bila jedina stvar koju nisam mogla podijeliti sa Sylwekom. Iskreno, zbunjivala me količina raskošnih i predivnih modela haljina, a bogme i vrtoglavih cijena. Znala sam da želim vjenčanicu sirena kroja, haljinu u kojoj ću se osjećati ja kao ja i ja kao mladenka. Glavna pomoć su mi bile moje djeveruše i moja mama koje su strpljivo pratile probe više od dvadeset vjenčanica. Moj skoro konačni izbor bila je haljina za koju sam bila sigurna da je ona prava. Haljina zbog koje sam se tri puta vraćala do salona, gledala je i svaki put me neki neobjašnjiv razlog spriječio da je kupim. Potraga se nastavila po drugim salonima, pretraživanjem interneta i dizajnerskih ponuda. Pronašla sam haljinu vrlo sličnu onoj koja mi se svidjela. I sada dvojba - za koju se odlučiti? Prespavala sam i odlučila se za onu već isprobanu haljinu Alvina Valenta. I nisam pogriješila.

Izbor ostalih detalja - pozivnica, cvijeća, dekoracija, limuzine - bio je mnogo jednostavniji. Moj cvjetni izbor bili su božuri, anemone, orhideje, tulipani - cvijeće ljubičastih i ružičastih boja. Djeveruše su nosile ljubičaste haljine, a djeveri crna odijela s ljubičastim kravatama. Ja sam imala krem vjenčanicu i ljubičaste ciple, a Sylwek je odjenuo crno odijelo s tankim prugama te krem kravatu s nijansom ljubičaste.

Najvažniji zadatak mog dragog bio je pronaći izvrsnog fotografa i snimatelja, one koji će naše vjenčanje pretvoriti u trajno sjećanje. Nisam mogla ni sanjati da će njegov izbor, uz tisuće postojećih studija u New Yorku, biti Art Studio iz Hrvatske. Sylwek je fotograf i vidjeli smo mnogo različitih fotografskih stilova, ali Art Studio se toliko izdvajajo da su nas naprosto oduševili. Bez ikakve sumnje znali smo da želimo upravo njih i vjerovali smo da će savršeno obaviti svoj posao. Zato je naš sreća bila golema kada smo dobili potvrdu da su na dan našeg vjenčanja slobodni.

Vjenčanje je bilo savršeno, nadišlo je sva naša očekivanja. Svaki uložen napor u organiziranje vjenčanja se isplatio, a dokaz tome su i nevjerojatne fotografije i video koji naš dan vjenčanja čine živim zauvijek.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image