Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KRALJEVSKA VJENČANJA: Trenuci s vjenčanja prinčeva koji zasigurno nisu bili planirani

Autor Martina Rafaeli

Neplanirane situacije na vjenčanju uvijek su moguće. U tim je trenucima važno ostati hladne glave, a da se događaju i najboljima potvrđuju priče s vjenčanja princa Williama i Kate Middleton, te princa Harryja i Meghan Markle

  Izvor: Story

Uskoro će popularni kraljevski par, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, obilježiti 11 godina sretnog braka. I bez obzira što je od njihovog vjenčanja prošlo više od desetljeća uvijek je zanimljivo prisjetiti se brojnih zanimljivih detalja. Uz one o kojima se uvijek rado govori tu su i situacije koje očito nisu bile planirane ali su se dogodile, te na simpatičan način ostavile trag i u ovom royal vjenčanju. Jer vjenčanja su, bez obzirakoliko su dobro organizirana, događaj koju uvijek nosi nešto mogućnosti da neće sve ići baš po planu. Važno je sačuvati hladnu glavu te neočekivane okolnosti prihvatiti s malo humora, što su na najbolji način pokazali i princ William i Kate Middleton kada im je u trenutku poziranja na balkonu Buckinghamske palače pred okupljenim mnoštvom u kadar uletjela jedna od djeverušica, tada trogodišnja Grace van Cutsem, te pokazala iskrenu emociju! Neželjeni photobombing, a opet tako simpatičan trenutak.

 princ William Kate Middleton wedding
Djeveruša Grace van Cutsem nije bila raspoložena za ovoliku količinu romantike
Izvor: Profimedia

Nezaboravan je i trenutak same ceremonije vjenčanja ovog para u kojem su mladenci razmijenili vjenčano prstenje. Zamislite, princ William se morao suočiti sa situacijom u kojoj vjenčani prsten nije mogao staviti na prst Kate Middleton, jer prsten je ispao premali. Navodno je razlog tome bio taj što je prsten netom prije vjenčanja morao biti smanjivan jer je Kate poprilično izgubila na težini, ali nakon prepravke te prije same ceremonije ona nije isprobala da li joj prsten odgovara. 

 princ William Kate Middleton wedding Izvor: Profimedia

A da se neplanirane situacije nisu dešavale samo starijem bratu potvrđuje i priča s vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle, održanog u svibnju 2018. Pri samom ulasku mladenke u crkvu, jedna je od djeveruša, tada dvogodišnja Zalie Warren, kojoj je princ Harry inače krsni kum, briznula u plač, te tako zadržala mladenku i pratnju djevera i djeveruša ispred crkve. U pomoć je uskočila kraljevska dadilja Maria Teresa Turrion Borrallo koja je djevojčicu primila na ruke i pobrinula se da ne ometa ceremoniju, a važnu ulogu u tješenju je odigrao i princ George.

 Kate Middleton i Meghan Markle imale su nekoliko svađa
Djeca na kraljevskom vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle
Izvor: Profimedia

 Zalie Warren
Malena Zalie Warren
Izvor: Profimedia

Ova je situacija dobar podsjetnik kako je važno razmisliti želite li da djeca, pogotovo ona mlađa, sudjeluju u ceremoniji vjenčanja, te ukoliko ste spremni na neplanirane situacije da ih doživite bez uzrujavanja.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image