Ove jeseni se o malo čemu pričalo osim o smrti kraljice Elizabete II. i o skandaloznom razvodu bivše Viktorijine anđelice Gisele Bundchen i Toma Bradyja s kojim je bila u braku 13 godina. Naime, Tom i Gisele na kasno ljeto su obznanili kako su se odlučili razvesti unatoč dugim godinama velike ljubavi i dvoje djece, a sve zato što je Tom umjesto obitelji na prvo mjesto stavio karijeru.

Tom Brady i Gisele Bundchen
Profimedia 

Kako stvari stoje, Tom se odbio umiroviti iz svijeta profesionalnog američkog nogometa iako je Gisele to uvjetovala. Kako je manekenka svoju karijeru stavila na pauzu ne bi li odgajala svoju i Tomovu djecu te pratila supruga po njegovim utakmicama, očekivala je da će se ove godine umiroviti i posvetiti obitelji – a on je to odbio učiniti.

Zbog toga je ljepotica izbacila muža iz kuće, angažirala odvjetnike i pokrenula brakorazvodnu parnicu. Svijet je osudio sebičnjaka Toma, a mnogi su se brinuli kako će lijepa Brazilka sve to podnijeti. Na kraju se ispostavilo da se preporodila nakon razvoda!

Gisele Bundchen u zlatnoj haljini
Profimedia 

Naime, Gisele se pojavila na svečanom Vivara Eventu u svom rodnom Brazilu te je to bilo njezino prvo službeno pojavljivanje u javnosti nakon prekida s Bradyjem. Lijepa plavuša zasjala je u zlatnoj haljini s prorezima te su mnogi njezin outfit nazvali 'osvetničkim'.

Manekenka koja je ušla u povijest kao jedna od najplaćenijih svih vremena, poslala je, svom sada već bivšem suprugu, jasnu poruku o tome što je izgubio – ženu nevjerojatne ljepote, požrtvovnu majku i suprugu.

Gisele Bundchen ostavila je Toma Bradyja
Profimedia 

Inače, podsjetimo se, Tom i Gisele rastali su se 28. listopada ove godine, nakon 13 godina braka u kojem su dobili dvoje zajedničke djece, a Gisele je bila i pomajka Bradyjevog sina kojeg je on dobio s bivšom djevojkom. Par se i rekordnom brzinom dogovorio oko podjele skrbništva, pa su tako zaključili kako će oboje biti skrbnici svoje djece.