Nalazimo se u najhladnijem dijelu godine u kojem rotiramo debele kapute i trendi tople jakne, u nadi da će uskoro stići toplije vrijeme, idealno za svježije kombinacije.

No, dok čekamo proljetno sunce, postoji način da zimsku monotoniju razbijemo upravo modnim odabirima.

I to ne bilo kakav izbor, već vrlo elegantna varijanta svilene ili satenske suknje! Stilisti pišu kako se ovaj obožavani komad uvelike vraća, a viđat ćemo ga na svakom koraku do kraja zime i u proljeće.

Satenska suknja bit će u trendu 2023. godine
Instagram 

Ovu suknju od profinjenog materijala zimi možete 'upotpuniti' tajicama ili uskim toplim tajicama koje se, naravno, ispod nje neće vidjeti. Kada dođu topliji dani, nosit ćete ga na goloj koži i uživati ​​u glatkom materijalu koji će vam dati dojam glamura.

Prednost ovog komada je mnoštvo opcija s kojima ga možete kombinirati, od klasične i često podcijenjene bijele košulje kratkih rukava, uz moderne tenisice za casual look, do nešto profinjenije kombinacije s košuljom ili sakoom.

Manekenka Elsa Hosk i glumica Angelina Jolie nedavno su demonstrirale svoje kombinacije satenskih suknji.

Lijepa 34-godišnja Elsa nosila je svilenu suknju u kombinaciji s visokim čizmama i bikerskom kožnom jaknom, a Angelina je oduševila u monokromatskoj crnoj kombinaciji.

Slavna glumica nosila ju je uz dugi kaput i lakirane čizme na petu te torbicu iste boje.

Angelina nosi crnu satensku dugačku suknju i YSL torbu
Profimedia 

Što se tiče boja, ne brinite, ne možete pogriješiti!

Ove sezone svilene suknje dolaze u apsolutno svim bojama, pa čak i raznim šarenim kombinacijama koje će idealno poslužiti za razbijanje zimske monotonije.

U našoj galeriji pogledajte više fotografija Angelininih besprijekornih modnih kombinacija.

Profimedia Modna izdanja Angeline Jolie