Časopis Story prati modni uspjeh dizajnera Roberta Severa od njegovih početaka - stvarati već dvadeset i jednu godinu, te djelovati na domaćoj modnoj sceni nije nimalo lako, a posljednja zajednička suradnja Roberta Severa i Storyja oduševila je sve ljubitelje mode.

Nova, modna čarolija čeka nas 30. ožujka 2023. godine.

A gdje je moda, tu su i prekrasni modeli koji će nositi reviju, a njih je birao, naravno, sam dizajner, kao i njegov tim od četvero ljudi. Među njima je bio i glavni urednik magazina Story Marko Banjavčić koji nam je otkrio detalje o tome kako je bilo.

Robert Sever - Casting_RG (29).JPG
Robert Gašpert 

'Bilo je to uzbudljivo subotnje modno druženje u Mađarskom kulturnom centru - Franz Liszt u Zagrebu. Uz dozu drame i uzbuđenja jer je bilo riječ o castingu za reviju modnog dizajnera Roberta Severa, koji 30. ožujka, u suradnji sa Storyjem, predstavlja kolekciju od čak 60 izlaza. Na castingu se pojavilo više od stotinu momaka i djevojaka koji su došli predstaviti se u najboljem mogućem izdanju, dok je dizajner izabrao svoje nove omiljene modele koji će iznijeti kolekciju naziva ‘Vere Fabula’. Na kasting je došao i brojnima omiljeni glumac, Konstantin Haag, koji već godinama nosi Severov dizajn, no svejedno je strpljivo čekao svoj red da pokaže kako će prodefilriati pistom.'

Jedna djevojka je potegnula čak iz Njemačke, a jedna je ustala u 5 da stigne iz Biograda.

Više fotografija s castinga pogledajte u galeriji.

Robert Gašpert Robert Sever revija, casting