Sezona jesen/zima 2023. u duhu je 'tihog luksuza', krovnog izraza za nenametljive komade koji izgledaju i djeluju suptilno skupo.

Krojeni sakoi, krojene hlače i minimalistički dodaci savršeno se uklapaju u ovu kategoriju — i slučajno, također odgovaraju većini uredskih pravila odijevanja. Dakle, ako radite od 9 do 17 sati u poslovnom okruženju, nećete imati problema pronaći poslovnu odjeću koja je uvijek moderna.

Ali danas se posebno fokusiramo na jednu stvar: hlače za posao. Od širokih nogavica do prugastih modela, istražili smo koji su krojevi prihvatljivi za važan sastanak, ali i za nedjeljni ručak.

Samo se trebate pridržavati nekoliko stilskih pravila; tijekom radnog tjedna kombinirajte ih s klasičnim košuljama, cipelama i možda blejzerom, ovisno o formalnosti.

Nakon 17 sati možete dodati malo više karaktera tako što ćete mokasine zamijeniti tenisicama, košulju majicom bez rukava itd.

U nastavku donosimo 4 modela hlača na koje se možete osloniti da će činiti osnovu chic uredskog izgleda. Zahvalite nam kad vas proglase 'najbolje odjevenom zaposlenicom mjeseca'. 

1. Hlače širokih nogavica

2. Hlače cigarette kroja

3. Hlače na crtu

4. Hlače na pruge