Iako nam još nije stiglo kalendarsko proljeće, sve duži dani i sve više temperature, ali i prijelazni komadi koje sve češće viđamo na zagrebačkoj špiciodaju da smo već prešli u najrazigranije godišnje doba.

S proljećem nam stižu i nove kolekcije modnih brendova, među koje uvijek volimo baciti oko, a ovaj put smo provjerili Zarinu aktualnu ponudu iz koje smo odlučili izdvojiti basic jaknu koja je u kratkom roku postala vrlo popularna.

MEKANA KRATKA JAKNA/Zara/ 29,95 EUR
zara MEKANA KRATKA JAKNA/Zara/ 29,95 EUR

Pronašli smo model u bež ​​nijansi koji se fokusira na retro glomazne gumbe. Ovaj model vrlo je praktičan jer se lako prilagođava različitim odjevnim stilovima i prilikama pa jednako dobro stoji i u dnevnoj i u večernjoj varijanti.

Primjerice, za dnevne kombinacije ovu Zara jaknu nosimo uz omiljene traperice i tenisice, običnu majicu ili tanju vestu, a naravno, nisu isključene ni lepršave razigrane haljine ili suknje. Što se boja tiče, možete se odlučiti za neku minimalističku boju, no ipak predlažemo da tijekom dana birate živahne tonove koji će kombinaciju učiniti razigranom.

MEKANA KRATKA JAKNA/Zara/ 29,95 EUR
zara MEKANA KRATKA JAKNA/Zara/ 29,95 EUR

Kada su večernji izlasci u pitanju, ovu klasičnu jaknu kombiniramo s efektnim crop topovima ili korzetima, skinny ili baggy trapericama i naravno cipelama na petu, a ne zaboravite na ključne modne dodatke koji će sve upotpuniti na pravi način.