Jedna od najpoznatijih i najpopularnijih domaćih voditeljica Doris Pinčić uvijek izaziva pozornost javnosti, a komentiraju se i njene modne kombinacije.

Doris se ovih dana pohvalila novim voditeljskim angažmanom. Na Instagramu je otkrila da je vodila otvorenje 28. izdanja tradicionalne bjelovarske manifestacije Terezijane.

Doris Pinčić i Vanna na Terezijani u Bjelovaru
Damir Spehar/PIXSELL 

Tom prilikom nosila je maksi bijelu haljinu košulju s tričetvrt rukavima, a na donjem dijelu je ukrašena izvezenim plavim motivima. Haljina je iz Zarine prošlogodišnje kolekcije, a idealna je za ljetne dane jer je lagana no ipak elegantna.

Haljina iz Zare
zara 

U Zarinoj se haljini pojavila i pred HRT-ovim kamerama u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska'.

Doris Pinčić i Davor Meštrović
Facebook (@Dobro jutro, Hrvatska) 

Ovaj put je izabrala haljinu iz aktualne Zarine kolekcije, a radi se o narančastoj haljini košulji bez rukava midi dužine. Kombinirala ju je sa minimalističkim crnim sandalama s visokom potpeticom.

ZW COLLECTION POPLIN SHIRT DRESS/ 39.95 EUR
zara ZW COLLECTION POPLIN SHIRT DRESS/ 39.95 EUR

Osim što su obje ove haljine jednostavne i elegantne, odlično prekrivaju eventualne viškove, koje Doris ipak nema, a voditeljica se s drugom haljinom poslužila trikom kojim je dodatno istaknula vitak struk- haljinu je nadopunila kontrastnim crnim remenom.

Još modnih kombinacija Doris Pinčić pogledajte u galeriji:

Facebook (@Dobro jutro, Hrvatska) Modne kombinacije Doris Pinčić