Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOŽIĆNA ČAROLIJA IVE TODORIĆ: Raskošni dnevni boravak ukrasila je kraljevskim bojama, a ispod bora čeka omiljeni gost

Evo kako je Iva Todorić ukrasila stan za Božić.

 Kako je Iva Todorić ukrasila dom za Božić Izvor: Story arhiva

Bliži se najljepše doba godine, a u pripremama za Božić mnogi posebno uživaju i daju se na posao tjednima unaprijed.

Da božićno vrijeme i vesele blagdane ne mogu dočekati na društvenim mrežama su se pohvalili i neki slavni Hrvati, a mnogima je posebno zapelo za oko slično uređenje u domovima najboljih prijatelja i bliskih suradnika Maje Šuput i Marka Grubnića.

Oboje su za ovu priliku izabrali istu agenciju koja im je pomogla ukrasiti njihove domove. Maja je za Blooma priredila pravu božićnu bajku u kojoj mališan neizmjerno uživa pa je njena verzija zabavnija djeci i ispunjena igračkama dok je Marko izabrao malo jednostavniju odraslu verziju sa zlatnim kuglama i stotinama lampica. Kod oboje je prisutna velika figura orašara koji je ove godine hit dekoracija kod poznatih Hrvata.

Oko božićnih ukrasa ove godine se posebno potrudila i Iva Todorić koja je za tu priliku iskoristila kreativnost mladog Ante Jurkovića koji je svojim umijećem i kod nje napravio pravu božićnu čaroliju.

 Božićno drvce Ive Todorić Izvor: promo

Kod Ive vidimo klasičnu božićnu kombinaciju crvene i zlatne boje, a i kod nje je božićno drvce od vrha do dna ispunjeno božićnim kuglicama, svjetlom i ukrasima. Iva nema orašara, ali je u podnožju bora postavljen simpatični Djed Božićnjak, a u kutu prostorije se vide pokloni umotani u crveni ukrasni papir s mašnicama.

 Dnevni boravak Ive Todorić Izvor: promo

Stol u dnevnom boravku krasi joj adventski vijenac od borovih grančica s crvenim svijećama, božićnim kuglicama i mašnama, a u kombinaciji crvene i zlatne je veliki ukras na kaminu.

 Ukrasi na vratima Ive Todorić Izvor: promo

Iva je ukrasila i ulazna vrata koja u obrubljena ukrasom od borovih iglica i božikovine te im se u podnožju nalaze velike crvene i zlatne kuglice, a na vratima vise i dva manja vjenčića u istim bojama.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image