Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MNOGIMA UREĐUJE STANOVE, ALI NJEZIN NISMO NIKAD VIDJELI: Mirjana Mikulec pokazala kako izgleda njezina 'oaza'

Ako ste se ikad pitali kako izgleda stan dizajnerice interijera Mirjane Mikulec, evo prilike da doznate.

 Mirjana Mikulec pokazala svoj stan Izvor: Instagram

Mirjana Mikulinec jedna je od najpoznatijih i najcjenjenijih hrvatskih dizajnerica interijera. Njene ideje za uređenje doma možemo svaki mjesec pronaći u časopisu Story, a kako je dobro poznato da, kad je riječ o unutarnjem uređenju, Mirjana zaista od svakog prostora stvara pravu bajku, nije čudo da se mnogi pitaju kako izgleda njen dom.

Dizajnerica svojim pratiteljima na Instagramu, kojih ima preko 77 tisuća, povremeno ispuni tu želju pa objavi poneku fotografiju ili snimku iz svog stana.

U najnovijoj objavi na njenom profilu našla se snimka nje kako ispija kavu prije odlaska na posao, a pritom je pokazala kuhinju, dio dnevnog boravka i zanimljivo ukrašen zid netom pokraj ulaznih vrata.

'Kako izgleda vaša jutarnja rutina? Prvo kava pa spremanje ili obrnuto? Ja se prvo spremim do zadnjeg detalja i onda tako spremna pijem kavu i mislim si 'moram ići, moram ići, ajde, možda je gužva’, napisala je uz snimku.

Na snimci se vidi da joj u stanu prevladava bijela boja s detaljima u kontrastnoj crnoj, a već je ranije Mirjana otkrila da voli tu jednostavnu, ali efektnu kombinaciju.

Pokazala je dio kuhinje u kojoj vidimo ugradbene kuhinjske elemente u bijeloj boji, pod od svijetlog drva. Visoki stol za kojim sjedi i pripadajuće stolice napravljeni su u kombinaciji crne boje i svijetlog drva.

Pozornost je privukao zanimljiv ukras na zidu s motivom nota, a vidi se i da se nasuprot njega nalazi i mali bijeli klavir. Njega možemo vidjeti i na ranijoj snimci koju je Mirjana objavila prije nekoliko dana, a kako je snimano iz drugačijeg kuta, vidimo i dvije grafike u crnim okvirima koje krase zid u njenom hodniku.

 Stan Mirjane Mikulec Izvor: Instagram

U ranijoj objavi, kad je pokazivala posljednje pripreme za Božić, Mirjana je pokazala i veliki dio prostranog dnevnog boravka u kojem također dominiraju svijetli tonovi. Pod je prekriven svijetlim bež tepihom, a u boravku se nalazi i kauč u istoj boji na kojem se nalaze pripadajući ukrasni jastučići, a iza njega je velika polica ispunjena ukrasnim biljkama, knjigama i drugim dekorativnim detaljima.

 Stan Mirjane Mikulec Izvor: Instagram

Kontrast svijetlim bojama daju ukrasne slike na zidu u tamnim okvirima. Također, na snimci se vide i tri niska okrugla stolića različite visine. Dva su u boji drva, a treći i najmanji je crni. Također uz njih stoji mali crni dvosjed.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image