Slavna glumica Drew Barrymore ne krije da se godinama borila s viškom kilograma. U intervjuu za magazin 'In Style' otkrila je da joj je vrlo teško bilo održavati formu i vitku liniju.

'Moram se toliko truditi da ne dosegnem veličinu autobusa... U redu je, to je moje putovanje. To je moja karma. Ne znam, možda sam bila mršava u prošlom životu', ispričala je.

Kako je smršavjela Drew Barrymore
Profimedia 

Glumica je imala teško djetinjstvo, suočavala se s velikim promjenama i odricanjima, a s godinama se njezin plan prehrane dosta promijenio.

Nekad je imala višak kilograma i ne baš savršenu holivudsku figuru. Ipak, uspjela je skinuti kilograme kombinirajući zdravu prehranu i tjelovježbu, no trebalo joj je vremena da nađe idealnu dijetu za sebe.

Drew Barrymore
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Drew je neko vrijeme bila na vegetarijanskoj prehrani, no odlučila je dodati proteine ​​iz mesa peradi i ribe te je tako započela takozvanu fleksitarijanska dijetu.

Riječ je o pristupu koji promiče konzumaciju manje mesa, a više hrane biljnog podrijetla. Ovaj način prehrane mnogima je privlačan jer nema strogih pravila, a može pridonijeti i ubrzanju metabolizma. Popularna glumica također je ograničila konzumaciju vina na 3 čaše tjedno, a jednostavne ugljikohidrate zamijenila je složenima poput žitarica od cjelovitog zrna i hrane bogate vlaknima.

Drew Barrymore
Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Drew Barrymore uživa u kuhanju i često dijeli svoje kulinarske avanture na Instagramu. Dan obično započinje velikom čašom vode s limunom jer vjeruje da može pridonijeti boljoj probavi. Njeni favoriti za doručak su tost od avokada s maslinovim uljem, jaja, voće i francuski tost.

Za ručak često radi vegetarijanske burritose, sushi ili salate. Ponekad se dogodi da želi sebi ugoditi pa se počasti pizzom ili tjesteninom.

Drew Barrymore
DARA KUSHNER / INSTAR Images / Profimedia 

Kad dođe vrijeme za međuobrok, Drew Barrymore rado će odabrati voće, grčki jogurt s medom ili humus s povrćem, a na večernjem se jelovniku često nađe losos s povrćem ili tacosi.

Glumica kao najvažnije pravilo izdvaja ravnotežu – ako je doručak kaloričniji, međuobrok i ručak su lakši i obrnuto. Zahvaljujući ovakvom načinu prehrane, fleksiterijanskoj dijeti, ali i zdravoj prehrani, glumica se nakon rođenja djece uspjela riješiti viška kilograma, piše portal Lepa&Srećna.

Kako se Drew Barrymore mijenjala kroz godine pogledajte u galeriji: 

Profimedia, Story Drew Barrymore imala je teško djetinjstvo i život