Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpska manekenka: 'Ponudili su mi bogatstvo da zavedem Novaka Đokovića'

Manekenka tvrdi da se mogla obogatiti da je pristala na ponudu, ali vrlo je moguće zapravo da su ona i njena mama htjele iskoristiti prvog tenisača svijeta da bi postale zvijezde

 Izvor: Instagram

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković našao se u središtu skandala nakon što je gotovo pa nepoznata manekenka iz Niša, Natalija Ščekić koja je u ranim 20-im godinama, uzdrmala svjetsku javnost otkrivši da joj je ponuđeno pravo bogatstvo da zavede i potajno snimi tenisača, piše Kurir. Zgodna plavuša tvrdi da je na sastanku u Londonu dobila nemoralnu ponudu od stanovitog menadžera vezano za Đokovića, koju je odbila.

Činilo mi se kao šala

Natalija je prije toga imala skroman broj pratitelja na Instagramu, a google pretraživač nije nalazio nikakve informacije o njoj. Sada se njena popularnost digla u neslućene visine. 'Nazvao me čovjek, on je iz Beograda i znam ga, mislila sam da je ozbiljan menadžer. Kad je zakazao sastanak, pomislila sam da me traži za ozbiljan posao, za preuzimanje oglasa ili za fotografiranje. Kad je razgovor započeo, kad mi je rekao plan, isprva sam pomislila da je to skrivena kamera, počela sam se smijati. Činilo mi se kao šala, ali zapravo nije bila. Zaista su pripremali pakleni plan. Rečeno mi je da Novaka odvedem negdje na intimno mesto i da sve to snimim', rekla je manekenka u intervjuu za 'Svet' i dodala da joj je ponuđeno pravo bogatstvo ako 33-godišnjeg  supruga Jelene Đoković odvede u krevet i razori mu brak.

Povezane vijesti

NIsam takva djevojka

'Ponuda je bila od 50 do 60 tisuća eura i putovanje iz snova po mom izboru. Sve mi je to bilo uvredljivo. Nisam takva djevojka, nisam sponzoruša ili prostitutka. Došlo mi je da ga polijem vodom, ali sam samo pokupila stvari i otišla. Mogu samo zamisliti što bi se dogodilo da je takva snimka objavljena u javnosti. Nastao bi totalni kaos. Đoković ne zaslužuje takve stvari i to nije fer prema njemu', rekla je Natalija.

 Izvor: Story

Nakon njene ispovijesti Natalijin profil je 'eksplodirao' te je u roku od nekoliko sati dogurala do 19 tisuća pratitelja. Zanimljivo je da se 'informacije' o Nataliji mogu pronaći samo na Instagramu. Njen profil je napravljen prije nešto više od godinu dana i nije baš bila aktivna na ovoj društvenoj mreži. Objavila je svega 26 objava u tom razdoblju, što je jako čudno za nekoga tko se bavi manekenstvom i želi biti influencer. Kurir smatra da to ukazuje da je riječ o velikoj prevari kojom su nastojali okaljati Novakov ugled, te da je manekenka cijelu priču izmislila na nagovor svoje mame.

Naime, sumnju u iznesene tvrdnje stvara činjenica da je atraktivna plavuša kći Anabele Šćekić Tigrice, natjecateljice reality programa 'Maldivi'. Popularna Tigrica je više puta imala problema sa zakonom i mnogi smatraju da je sve ovo njeno 'maslo', te kako je smislila savršen plan da kćer lansira u zvjezdanu orbitu.  'Natalija i Anabela su nerazdvojne, a kći u svemu kopira majku. Sve je, vjerojatno, Anabelina ideja. Ona želi da joj kći postane poznata, to je pokušavala i kad je Natalija bila maloljetna. Uvijek je insistirala da i ona sudjeluje u reality programima i naglašavala kako im se udvaraju milijunaši, o čemu svjedoče njene ranije izjave. Bila je osuđivana zbog ucjene, a  a bila je i dio mreže elitnih prostitutki', otkrio je izvor za srpski Informer.

Magazin

Royals