Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŽIVOT U KOFERU

Ida Prester priznala da su je odbili za posao jer je 'srpska snajka'

Autor Karmen Miletić
Autor Karmen Miletić

Voditeljica je gostovala u podcastu KiloMetri pa otkrila kako izgleda život na relaciji Zagreb-Beograd i s kakvim se neugodnostima morala nositi živeći na dvije adrese

Izvor: Robert Gašpert

Voditeljica Katarina Moškatelo u svom je podcastu KiloMetri ugostila Idu Prester i ispričala joj jednu situaciju koja je Idi izmamila suze na oči. Naime, Katarina je primila upit za poslovnu suradnju za koju je organizator prvotno htio Idu, ali se ipak predomislio zbog njene odluke o preseljenju u Beograd. Katarina je, zgrožena takvom odlukom suradnju odbila, a Idu je ova gesta podrške oduševila, što je i napisala na Instagramu. 

'Jedan meni divan moment, malo sam zasuzila, bilo je skroz neočekivano. Ovu djevojku prvi put vidim u životu. Pred kamerama mi je ispričala nešto sto se meni stvarno često događa - odbili su me za posao jer ‘sam iz Beograda’, jer sam ‘srpska snajka’ ili što god. Navikla sam, samo odmahnem rukom, nije vrijedno spomena. Ali ova cura, pozvana kao moja zamjena, napravila je gestu koja me baš dirnula. Ovakve stvari očekuješ samo od bliskih prijatelja. Hvala ti Katarina Moškatelo na ovoj podršci i sto si čovjek', napisala je Ida koja se prije osam godina preselila u Beograd i sa suprugom Ivanom Peševskim zasnovala obitelj. Prošle se godine, pak, par sa sinovima Riom i Rokom vratio u Zagreb jer su se i na početku braka dogovorili da će im se životne baze izmjenjivati. 

Povezane vijesti

'Imamo veliko društvo i u Zagrebu i u Beogradu, ljetujemo i zimujemo kolektivno nekoliko obitelji zajedno, miješana hrvatsko-srpska ekipa s klincima. Često se viđamo s našim malim Beograđanima - Bogi, Dacha, Ana, Đole... svake praznike smo tamo. To je pravo bogatstvo za klince, što više kultura, jezika i raznih ambijenata, to bolje. Ja to tako vidim', izjavila je voditeljica nedavno za Story.hr.

#KiloMetri - Ida Prester
Izvor: You Tube

Najčitanije

Najnovije