Ona voli brendirane krpice i to nije tajna. Chanel, Prada, Gucci, Louis Vuitton samo su neki od svjetskih brendova čiji primjerci se nalaze na policama luksuznog ormara srpske pjevačice Jelene Karleuše. No, osim luksuzne garderobe, pjevačica se voli hvaliti vitkim tijelom pa se često na koncertima pojavljuje u kombinacijama koje više otkrivaju nego skrivaju, a i svaki slobodan trenutak voli iskoristiti za pokazivanje svojih oblina. 

To je napravila i ovaj put pa je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu. Osim što je pokazala savršeno vitku figuru, Jelena je dokazala a kako je itekako savitljiva, a fanovi su oduševljeno komentirali njezine impresivne pokrete.

Privatni album, Instagram Izazovne fotografije Jelene Karleuše

Čini se da je Jelenina fotografija postala prava motivacija brojnim obožavateljima s obzirom na to da su iz minute u minutu nizali pozitivne poruke komentirajući kako je lijepo vidjeti ženu u njezinim godinama koja toliko brine o svoj tijelu.

No bilo je i onih koji smatraju kako su za njezin izgled zaduženi isključivo estetski kirurzi i stručnjaci koji barataju kojekakvim alatima u Photoshopu.

Jelena se, po uzoru na svjetske face, nije pretjerano obazirala na negativne komentare pa nije ulazila u daljnju raspravu s brojnim hejterima.

Godinama unazad poznata je i kao žena koja ima nekoliko tisuća ljudi na svojoj blok listi pa postoji mogućnost da se i nekoliko novih našli na tom slavnom popisu.