Neki stručnjaci tvrde kako je prevara u ljubavnom odnosu najveća izdaja koja ponekad ostavlja i psihičke posljedice, ali neke žene dokazale su da se nevjera može oprostiti. Na vrhu popisa slavnih dama koje su partnerima oprostile 'švrljanje' po tuđim krevetima sigurno je Coleen, supruga nogometne zvijezde Waynea Rooneyja. 

'Isplivala' nova snimka nogometne zvijezde uhvaćene u prevari
Instagram 

U ponedjeljak su britanski mediji otkrili kako je Britanac ponovno supruzi zabio nož u leđa, a sada je The Sun objavio videosnimke na kojima je isti uhvaćen u društvu čak tri 21-godišnjakinje. Umirovljeni nogometaš snimljen je u ranim jutarnjim satima kako s djevojkama ulazi u jedan jeftiniji hotel u Manchesteru.

'Isplivala' nova snimka nogometne zvijezde uhvaćene u prevari
Profimedia 

Na snimci možemo vidjeti i kako Rooney pokušava sakriti lice kapuljačom, a djevojke su hodale u vidno pripitom stanju. Nekadašnji nogometaš koji ima 35 godina, prethodno je partijao u jednom klubu, gdje se sreo sa spomenutim djevojkama, poznatom influencericom Tayler Ryan i njezine dvije prijateljice. Kako pišu britanski mediji, jednu je ljubio i usred kluba, a onda su svi zajedno otišli u hotelsku sobu obližnjeg hotela u Manchesteru. 

Podsjetimo, ovo mu nije prvi ovakav skandal. Naime, njegova supruga mu je već oprostila nekoliko puta, a i uvjetovala mu je da mora otići na odvikavanje kako bi spasili brak, u kojem su od 2008. godine i u kojem su dobili četvero djece.