Odmor iz snova pretvorio se u odmor iz horor filma. Srpska pjevačica Jelena Karleuša nedavno je otputovala u Tursku, a umjesto fotografija iz luksuznog hotela, objavila je nekoliko uznemirujućih snimaka koje brojne obožavatelje nisu ostavile ravnodušnim. Naime, njezin odmor naglo je prekinut zbog velikog požara koji je zahvatio šumu u blizini hotela pa su gosti hitno evakuirani.

Pjevačica je u hotelu odmarala s kćerima, Atinom i Nikom, ali katastrofa koja se dogodila u njihovoj blizini brzo im je skinula osmijeh s lica. ‘Nećete vjerovati što se događa u našem fensi hotelu, sve gori. Upravo su počeli da nas evakuiraju. Evo ja sam tu s djecom. Da znate ovo je kaos’, rekla je Jelena u jednoj videosnimci. 

Privatni album, Instagram jelena karleuša

Gosti hotela odmah su ušli u brod, a pjevačica je, sudeći po objavama, smirivala djecu i nepoznate osobe koje su uznemireno vikale dok u pozadini vjetar nosi plamen u smjeru naseljenih područja. ‘Sve je u redu, idemo, sjedite dolje’, smirivala je Karleuša uplašene goste. 

Nakon što su snimke postale viralne, brojni obožavatelji pružili su joj podršku komentirajući kako se nadaju da će se požari smiriti i da neće biti ljudskih žrtava. ‘Ti si prava lavica i vjerujemo da si u ovakvim trenutcima hrabra i staložena. Biti ce sve u redu. Samo budi uz djevojčice’, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.