Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KARLEUŠA 'ŠIŠA' MAJU U BROJU BADIĆA? Užarila je ljeto izazovnim pozama

Ljeto za pet Celzijevih stupnjeva više ipak podignu fotografije srpske pjevačice Jelene Karleuše u minijaturnim badićima i izazovnim pozama

 Izvor: Instagram (montaža)

Nedavno smo pisali o svim ovoljetnim izdanjima Maje Šuput, no ljeto za pet Celzijevih stupnjeva više ipak podignu fotografije srpske pjevačice Jelene Karleuše u minijaturnim badićima i izazovnim pozama. A ovo ih je ljeto, ruku na srce, bilo za pravi mali osobni obiteljski album.

Grubim 'rudarenjem' po njenom Instagram profilu, izbrojali smo preko 20 drugačijih kupaćih kostima koji se čine jedan manji od drugog. Je li Jelenina kolekcija badića impresivnija od Majine, prosudite listajući kroz ove dvije fotogalerije.

Nije ni tajna da ih zna izazovnije 'prezentirati'. I njeno ljeto kao da nikad neće stati, ako je sudeći po fotografijama, a pravo slavlje za nju tek slijedi.

Za 15 dana navršit će 43. godine i da, izgleda kao da je barem deset godina mlađa. 

Jelena voli brendirane krpice i to nije tajna. Chanel, Prada, Gucci, Louis Vuitton samo su neki od svjetskih brendova čiji primjerci se nalaze na policama luksuznog ormara srpske pjevačice Jelene Karleuše.

Osim luksuzne garderobe, pjevačica se voli hvaliti vitkim tijelom pa se često na koncertima pojavljuje u kombinacijama koje više otkrivaju nego skrivaju, a i svaki slobodan trenutak voli iskoristiti za pokazivanje svojih oblina.

Impresivna kolekcija badića Jelene Karleuše. Izvor: Instagram

Podsjetimo, pjevačica se nedavno javila s odmora u Turskoj gdje je umjesto fotografija iz luksuznog hotela, objavila je nekoliko uznemirujućih snimaka koje brojne obožavatelje nisu ostavile ravnodušnim.

 Naime, njezin odmor naglo je prekinut zbog velikog požara koji je zahvatio šumu u blizini hotela pa su gosti hitno evakuirani.

Pjevačica je u hotelu odmarala s kćerima, Atinom i Nikom, ali katastrofa koja se dogodila u njihovoj blizini brzo im je skinula osmijeh s lica. ‘Nećete vjerovati što se događa u našem fensi hotelu, sve gori. Upravo su počeli da nas evakuiraju. Evo ja sam tu s djecom. Da znate ovo je kaos’, rekla je Jelena u jednoj videosnimci.

Gosti hotela odmah su ušli u brod, a pjevačica je, sudeći po objavama, smirivala djecu i nepoznate osobe koje su uznemireno vikale dok u pozadini vjetar nosi plamen u smjeru naseljenih područja. ‘Sve je u redu, idemo, sjedite dolje’, smirivala je Karleuša uplašene goste.

Nakon što su snimke postale viralne, brojni obožavatelji pružili su joj podršku komentirajući kako se nadaju da će se požari smiriti i da neće biti ljudskih žrtava. ‘Ti si prava lavica i vjerujemo da si u ovakvim trenutcima hrabra i staložena. Biti ce sve u redu. Samo budi uz djevojčice’, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Magazin

Royals