Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'NISAM RETUŠIRANA I IZOPERIRANA': Neda Parmać pokazala svoje fotografije prije i nakon uređivanja

Autor Valentina Boltiš

Neda Parmać je objavila neobrađene i obrađene fotografije na Instagramu.

 Neda Parmać i suprug Damir imaju kćer Adrianu Izvor: Instagram

Pjevačica Neda Parmać (35) na Instagramu je podijelila uređene i neuređene fotografije, a na to ju je potaknulo iskustvo iz taksija.

'Nešto solo vremena tu na kavi pa se igram i razmišljam... Jučer sam se vozila u taksiju sa iznimno simpatičnim i zanimljivim dečkom koji je primijetio kako ličim na sebe, znači, nisam izoperirana, retuširana, faceupana i sve što danas uzimamo za normalno. Vjerujem mu kad kaže da je njemu to bezveze, međutim svi se nešto zgražaju nad time, ali ako bacite pogled na stanje palčeva, vidjet ćete da najčešće najviše palčeva ide osobama koje, za razliku od mene, nemaju problem provući svoju facu kroz aplikaciju', napisala je Neda.

'Da se razumijemo, nemam aposloutno nikakav problem s tim, dapače, hvala Bogu na opciji 'omekšaj'.Ja sam izabrala ne pretjerivati zbog sebe, prvenstveno zato što ne želim da se ljudi šokiraju kad me vide uživo i opet ponavljam, to je svima na izbor i super da ga imamo! Ali neka mi netko pokuša objasniti zašto se stalno priča i zgraža nad ljudima koji na kraju imaju najveći 'reach'? U čemu je kvaka? Zašto smo toliko licemjerni?! Ja bih radije onda da šutimo o tome kad se već ne možemo oduprijeti.Oduvijek se barbike odlično prodaju, pitanje je samo jesi li se igrala sa barbikama ili si razbijala aute po kvartu i gađala kamenčićima zaposlenike ZAPA (danas FINA)', dodala je pjevačica.

Parmać je nakon toga napravila i anketu na svom Instagram storyju kako bi vidjela sviđa li se njezinim pratiteljima više obrađena ili neobrađena fotografija. Čak 71 posto njih je odgovorilo da im je draža uređena slika.

'Laku noć, Hrvatska', poručila je Neda uz objavu rezultata ankete.

Inače, pjevačica često dijeli svoje fotografije i ponekad ističe da ne trebaju filter, a neke od njih pogledajte u galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image