Iz izvora bliskih paru, doznajemo da su pale zaruke između Ive Šarić i nogometaša Brune Petkovića. 

Naime, šuškanja je potaknula Ivina najnovija fotografija sa Instagram Storyja na kojoj se vidio zaručnički prsten. 

Iva Šarić
Instagram 

Podsjetimo, prije točno dvije godine manekenka, diplomirana ekonomistica i televizijska voditeljica Iva Šarić, vjerojatno nije imala ni u primisli da će joj se za samo nekoliko mjeseci život okrenuti naopačke.

Od razvoda s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom prošlo je tada već dvije godine, a onda je upoznala Brunu Petkovića, nogometaša Dinama i hrvatskog reprezentativca i s njim pronašla novu životnu sreću koja je okrunjena dolaskom na svijet njihovog sinčića Adriana.

Da su zajedno, javno su prvi put otkrili krajem 2020. godine. Povodom Ivinog 32. rođendana, najuži krug voljenih joj osoba skupio se kako bi proslavio s njom, a među njima je bio i šest godina mlađi nogometaš. Samo mjesec dana kasnije, krajem siječnja ove godine, Story je ekskluzivno donio vijest o tome da Iva Šarić i Bruno Petković čekaju prvo zajedničko dijete, a maleni Adrian na svijet je stigao početkom travnja.

Iva Šarić i Bruno Petković
HRT/Screenshot 

Iva je rodila u privatnoj zagrebačkoj poliklinici, a po nju i mlađeg bracu stigao je Ivin sin iz prvog braka i novopečeni otac Bruno. Sretna obitelj uživa u zajedničkim trenucima, ali i dalje svoju intimu čuvaju za sebe.

Fotografije para pogledajte u našoj galeriji.

Goran Stanzl/PIXSELL, Goran Stanzl/PIXSELL, Emica Elvedji/PIXSELL Iva Šarić i Bruno Petković su zaručeni i imaju sina