Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TAJNOVITA 'POLUSESTRA' PRINČEVA HARRYJA I WILLIAMA: Postoji dobar razlog zašto se ona nikada ne spominje

Jeste li dosad čuli za Lauru Parker Bowles?

Prinčevi Harry i William Izvor: Profimedia

I taman kada ste pomislili da znate baš sve o kraljevskoj obitelji, u javnost dospije neki novi, manje poznat podatak.

Primjerice, jeste li znali da prinčevi Harry i William imaju polusestru, ali i polubrata? Možda ne, jer postoji dobar razlog zašto se o njima ne govori... No, krenimo iz početka.

Iako je Camilla Parker Bowles danas ugledna dama iz kraljevske obitelji, čini se da je iza nje burna prošlost. Spisateljica Imogen Taylor u svojoj je knjizi otkrila pikanterije iz Camillinog života koji joj baš ne idu na čast.

Ukratko, njezin život opisala je kao put od femme fatale pa do ugledne kraljevske supruge koja se ipak smirila uz drugog supruga, princa Charlesa. Ipak, ranije je bila poznata pod nadimcima'žderačica muškaraca', ali i 'party životinja'.

Camilla Parker Bowles Izvor: Profimedia

'Za nju sramežljivost nije postojala i uvijek je bila bez dlake na jeziku. Bila je jako zabavna i vrlo popularna među muškarcima', napisala je Imogen, a to se pokazala i u slučaju budućeg britanskog prijestolonasljednika koji je razmišljao o njoj i nakon što je oženio pokojnu princezu Dianu.

Kako je 'princeza od naroda' sama priznala, u 'njihovom braku ih je uvijek bilo troje i pomalo kaotično', jer ljubavnici nikada nisu prekinuli kontakt niti nakon službenog prekida. Camilla je prethodno bila udana za Andrewa Parkera Bowlesa s kojim ima sina Tona i kćer Lauru.

Brak je trajao od 1973. do 1995. godine, a ponovno pomirenje s Charlesom službeno se dogodilo 2005. godine. Diana je izgubila život 1997. godine, no tada je već bila razvedena žena. Pomirenje ljubavnika britanska javnost nije baš najbolje prihvatila, no par se nije dao smesti te su se 2005. godine i vjenčali.

Navodno su prinčevi Harry i William prihvatili maćehu, a očito su i Camillina djeca prihvatila Charlesa. Oni se ne spominju od strane kraljevske obitelji, no svjetla kamera im nisu strana, barem ne Tomu.

Princeza Diana i princ Charles Izvor: Profimedia

Camillin sin Tom je cijenjeni restoranski kritičar i pisac te se redovito pojavljuje na britanskoj televiziji. Ranije je često negodovao zbog paparazza koji su ga slijedili u stopu, no naviknuo se na njih. S druge strane, Laura ih nikada nije prihvatila te su joj 'glasine 'u vezi majke i njezine obitelji puno teže pale nego Tomu. Tako i danas kad god dođe na neki događaj, drži se podalje od objektiva.

Također, Laura se ranije na neko vrijeme morala odvojiti od svoje obitelji kako bi se zaštitila od medija i naslovnica, što joj je također teško palo, no danas ima vlastitu obitelj te je očito kako joj život u anonimnosti godi.

S druge strane, njezina majka i brat uživaju u pažnji koju dobivaju, čak i onda kada znaju da im javnost nije naklonjena.

Djecu Camille Parker Bowle pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals