Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DA MU VICTORIA NIJE OPROSTILA, BECKHAMU BI UNIŠTILA BRAK: Kako danas izgleda Davidova nekadašnja ljubavnica Rebecca?

Prije nekoliko godina vijest da je David Beckham varao suprugu sa svojom pomoćnicom Rebeccom Loos odjeknula je poput bombe.

David i Victoria  Beckham Izvor: Profimedia

Još 2004. cijeli je svijet brujao o skandalu - nekad 'idiličan' brak Victorije i DavidaBeckhama bio je na rubu zbog navodne afere nogometaša s njegovom osobnom pomoćnicom RebeccomLoos koja je postala glavna tema svi mediji u kratkom vremenu.

Zapravo, Rebecca i David prvi su put fotografirani 18. rujna 2003. u noćnom klubu Ananda u Madridu. Pametna i zgodna, obasipala je Davida pažnjom koja mu je bila prijeko potrebna, a granice između privatnih i poslovnih odnosa svakim danom su se sve više pomicale. Nije ni čudo što je Beckhamu trebalo malo da padne na njene čari.

Nakon objavljenih fotografija na kojima su jako bliski, Beckhamovi su hitno dali izjavu za medije u kojoj su negirali bilo kakve probleme u braku. Međutim, mnogo kasnije saznalo se da su iste večeri David i Rebecca zajedno napustili klub i krenuli prema njegovu stanu u hotelu Santa Mauro. Afera je bila na vrhuncu.

Kako je tada tvrdio dobro obaviješteni izvor, Beckham je svoju pomoćnicu počeo ljubiti već u automobilu. Milujući je po kosi i vratu, rekao joj je da je na ovaj trenutak čekao čitavu vječnost. David se u hotelu činio nervoznim i žurio je kroz predvorje, a kad su se našli sami u njegovoj sobi, prigušio je svjetla u svojoj sobi, piše Wanted.

Njihova veza postala je poznata nekoliko dana kasnije, a revoltirana Victoria nazvala je Rebeccu i zaprijetila joj da se drži podalje od svog supruga.

Victoria i David prevladali su skandal, a Rebecca je iskoristila svojih 5 minuta slave. Pozirala je za "Playboy", ali i sudjelovala u reality emisijama "Farma" i Celebrity Love Island.

Povezane vijesti

Zbog svega toga ostala je bez posla, a David se oštro distancirao od cijele priče.

No, činjenicu da psi laju, a karavana prolaze, te da se sve zaboravi nakon nekog vremena, potvrđuje i to što je Rebecca danas u sretnom braku s liječnikom Svenom Christjarom Skaiaajem i ima dva sina, Magnusa (11) i Liama (9). Par se upoznao 2008. u reality showu "71 Degrees North", gdje je radio kao liječnik na setu. Zaljubili su se nakon što je Rebecca izbačena iz realityja.

Danas radi u centru za testiranje na Covid-19, ali i kao instruktorica joge. Planira dodatno školovanje za medicinsku sestru, jer, kako kaže, voli pomagati ljudima i osjeća se korisno.

U intervjuu za britanski OK! priznala je kako se tijekom određenih nastupa u reality emisijama osjećala kao da je korištena za gledanost i ugled, no unatoč žaljenju zbog svojih postupaka iz prošlosti ističe kako ništa ne skriva od svoje obitelji.

david i victoria beckham Izvor: Profimedia

 Također je vrlo otvorena sa svojim sinovima, kaže: 'Oni znaju da se njihova majka slikala za Playboy, i svjesni su da imam svoju 'lošu' stranu. Naravno da žalim za mnogim svojim postupcima, napravila sam mnogo loših odluka, vjerovala sam ljudima...'

'Znala sam izlaziti iz kuće u 21 sat i dolaziti kući u 6 ujutro. Sada sam u krevetu do 21 sat, a ustajem u 6 ujutro! Bila je to lijepa faza u kasnim dvadesetima, čovjek se stalno razvija i mijenja', rekla je Rebecca.

Beckhamovi danas također uživaju u sretnom braku, iako vijesti o njihovom razvodu kruže već godinama. Šuška se da Victoria Beckham želi peto dijete i da se svim silama trudi uvjeriti Davida u to.

Ako želite vidjeti kako Rebecce Loos danas izgleda, prolistajte kroz našu fotogaleriju:

Povezane vijesti

Magazin

Royals